Merve_ceyhan0803 Kızlar merhaba 7 haftalık gebeyim suan da 2 3 hafta sonra yolculuk yapmayı düşünüyoruz hiç ilk zamanlarda da yolculuk yapan oldu mu bi zararı oluyor mu
Kayaozge Merve_ceyhan0803 Ben 2 aylıkken uzun yolculuk yaptım hemen gitmem gerektiği için de doktoruma sormamıştım. Şükür bir şey olmadı ama
Dynbfofrt Merve_ceyhan0803 hiç bişey olur mu diue düşünmedm valla 16haftalıkken ankaradan Antalyaya gttm 7saat flan riskli bir duurm yoksa ne sakıncası olsun
Ebrulim123 Merve_ceyhan0803 ben de Safranboluya gittim risk yoksa kendi arabanızla gidecekseniz sorun yok dedi doktor herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Yalniz kullanan kişiye söyleyin kasislere dikkat etsin onun dışında sık mola verirseniz herhangi bir şey olmaz
Aayssee1323 Merve_ceyhan0803 gebeliğimin başından beri çanakkaleden istanbula gidip gelme halindeyim. Bir problem yaşamadım. Problem yaşıyorsanız dinlenerek gidin. 2 saatte bir durup yuruyuş yaparak.
Beyaz0172 İlk dört ay çok yolculuk yaptım zorunlu olarak otobüs uçak araba hepsini kullandım yorucu oluyor evet ama sık sık hareketli olmakta fayda var
Aseer Merve_ceyhan0803 gebeliğimin 6. Haftasında istanbuldan marmarise gittim. Doktorum 2 saatte 1 mola verirsen problem olmaz demişti, çok şükür sıkıntısız gidip geldik
Enas2365 Merve_ceyhan0803 doktorunuz onay verirse sorun yaşamazsınız. Ben 6. Haftada otobüsle İtalya’ya gittim. 8. Haftaya kadar otobüsle birkaç ülke gezdim. Bir sorun yaşamadım.
aysenur30a Merve_ceyhan0803 3. Ayımda İtalya turuna çıktım önceden almıştık o zaman hamile değildim iptalde edemedik. 8 günlük yoğun tempolu bir tur. Her gün full yürüdüm gezdim ve çok yoruldum. Orada iyiydim fakat geldikten sonra hemen kontrole gitmek istedim annelik iç güdüsü heralde.o sura bi düşük riskim oluştu. 1 hafta hiç kalkmadan yattım çok şükür şimdi iyiyiz 32. Haftadayız