seyma3737 Hanımlar yürüyüş yapıyor musunuz 6 aylık hamileyim yürüyüş yapınca belim çok ağrıyor yürümek istemiyorum hiç etrafımdakiler de baskı yapıyor yürümüyorum diye arada evde kendim hareketler yapıyorum sizlerde durum nedir 🥺
Egemoms1303 seyma3737 benimde 23+4 yürüdükçe kasığım batıyordu. Belim ağrıyordu aynı şekilde 😏 Eşim de yürümediğim icin olduğunu düşünüyordu ve yürüyüşler işkence oluyordu😒 doktorum bugün 20 dk lık yürüyüş yapın fazlasıda doğumu tetikler zararlı olabilir evde oldukça hareketli ol küçük rahat haraketler yap ve bol su iç dedi bakalım sonrası kısmet 🙃
Nuraslanklc seyma3737 hiç yürümedim evden çıkmadım tek hareketim ev işi ve temizlikti çömelerek yer sildim bı 😄 birşey olmadı yani normal ve kolay da dogurdum
Minigiim-vebenn52 Apartman 45 merdivenli asansör yok ve merdivenler çok dik nefes nefese kalıyorum onu inip çıkmak bana yetiyor şaftım kayıyo 😂 Yürüyüş te iki günde bi cıkmaya calısıyroum yavaş yavaş yürüyerek ablamlara ya da annemlere gidiyorum 😂
seyma3737 bdenerigokce yavaş yürüyorum ama hamileliğimin başından beri Bel ağrım oldu sanırım belimde bi sıkıntı vardı hamilelikte bunu tetikledi
bdenerigokce seyma3737 yani bu aylarda benim geçmişti, senin de geçmek üzere olabilir. Benimde inanılmaz bi bel ağrısı vardı şuan yok, ara ara yokluyor 8. Aya girmek üzereyim
seyma3737 bdenerigokce umarım geçer belimin ağrısından hiç bişey den zevk almıyorum dinlenmeden ev işi tutsam o günün sonu bana eziyet oluyor
Hello123 Bende hiç yürümüyorum ilk 5 ay çok güzeldi her gün 10 bin adım atıyordum ama sonra birden kilo almaya başlayınca eziyete dönüştü,şuan 37+2 ve azıcık bile yürüsem kasıklarıma ağrı giriyor
seyma3737 Nuraslanklc benim tek sıkıntı kiloluyum 110 kilo oldum vücudum artık hiç biseyi kaldırmıyor 😁
bdenerigokce seyma3737 diyetisyenim evde ne kadar hareket edersen et dışarı çıkıp özellikle yürüyüş gibi olmaz dedi, bende evde artık ayakta çok durmuyorum yemekten sonra 20 dk yürüyüşe çıkıyorum yavaş yavaş
mombarbie_ seyma3737 günlük 20 dk yürüyüş oneriyorlar evde temizlik yap markete git gel 2 kat merdiven çık in bence o kadardan da fazla yapiyorumdur.