1prenses1prens-moms Kızlar 2.5 yaşında ki kizim gündüz uyumak istemiyor uyumuycam diye ağlıyor ama uykusuzluktan da vara yoka ağlıyor sizler cocuk kac yaşında bıraktınız gündüz uykusunu
Sltnbyzt 1prenses1prens-moms benim kızım 2 yaş 4 aylık hala uyutuyorum bence 4 yaşa kadar falan olmalı uyku önmeli ama uyumak istemiyorsa bilemedim
Minikperi 1prenses1prens-moms benim kızım 3,5 yaşında hala uyur gündüz uykusunu. Erken kaldırmk lazım uykuları gelsin diye. 5 yaşına kadar tavsiye ediyor doktorlar. İkna etmeye çalışın ben de zor ikna ediyorum ama uyuyor.
merincek 1prenses1prens-moms benim kızım da uyumak istemiyor. Biz de dinlenme saati yapıyoruz. Yatağa uzanıp masal oluyoruz ya da müzik dinliyoruz. Çoğu zaman dayanamayıp sızıyor zaten.
Seval2468 1prenses1prens-moms benim oğlumda 33 aylık mesela bu sabah 7de kalktı öğlen uykusuna yatırdım. Bazen 10 11 gibi kalkiyor sabah o gün uyutmuyorum gece 10 gibi uyuyor . Zaten hiç uyumak istemiyor sürekli sabah mı oldu akşam mı oldu uyumayacağız dimi diye soruyor 😂. Ama o kadar yoruluyorki yattığı gibide 5 dk icinde uyuyor
1prenses1prens-moms Sltnbyzt bencede gelişim açısından gündüz uykusu önemli küçük daha ama çok zorluyor 😏
1prenses1prens-moms merincek bunu bi deniyim bende dizime yatiyo galan saçını okşarken uyuyo bazen ama yatağına geçince uyuycani biliyor kıyamet kopuyor
Skarakas 1prenses1prens-moms o bir surec tum cocuklar bir dinemnuyumak istemiyorlsr ama yilmadannuyutmaya calisin kizim 3 yasini gecti hala oglen uykusu yapiyoruz uyumazsa gercekten aksama dogru beni yiyip bitiriyor