hopefortomorrows mommys1 yaaaa sağlıkla kucağımıza alıp doya doya öpüp kollamayı nasip etsin Rabbim 🥰
Sirinnn hopefortomorrows yaaa bizde 16+4teyiz bende hareket etmesini, teknelerini sabırsızlıkla bekliyorum. Bir an önce zaman geçsin diye gün sayıyorum.
Azra41 hopefortomorrows Benim kızımda çok hareketliydi doğduğunda da öyleydi ayakları elleri hiç durmazdi. Şimdi 10 ay 18 günlük saniyesinde pirrrr uçuyor resmen 😄😁🤣
kusay1811 hopefortomorrows benim oğluşum da 30 haftalık oldu maşallah hiç durmuyor 🧿 hiç mi yorulmuyor acaba diye düşünüyorum 😄🧿 bunları hissetmek muhteşem şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏
Sirinnn hopefortomorrows o durumu bende yaşıyorum sürekli doktor kontrolüne gidip bebeğimi görmek istiyorum.
karanmom hopefortomorrows gece ben hiç uyuyamıyorum zaten , uyuduğum da karnımın yanlarına sert tekme atınca uyaniyorm çünkü canım acıyor
mombarbie_ hopefortomorrows 18 haftalik benimki 2 haftadır hissediyoruz ben çok zayıfım ve minik tekmelerin bile görüyorum dışarıdan kalp atışı gibi baloncuk patlar gibi oluyor çok yaramaz bu kızlar ya aşırı hareketli benimkide 😌🩷🩰
Sirinnn hopefortomorrows Şuan bizde net bilmiyoruz. Göstermiyor kendisini ama doktorum erkeğe benzediğini söyledi. Hayırlısı artık sağlıklı olsun yeter ki 😊🥰
Esra_Elif_43 hopefortomorrows aramız yakınmış bende 26+1 günlüğüz bazen tekmeleri acitiyor geceleri uykudan uyandırıyor hatta ama dışardan karnını izlemek çok güzel tam en hareketli haftaları büyütükce daha az hareket eder 🥰
hopefortomorrows Esra_Elif_43 ay böyle devam etsin 🥰 baya baya benim günlük eğlencem onun hareketleri ☺️
Cicekmelisa Gmz5560 o sırada geceleri karnımda halay çeken oğlum🥲🥲😭 geceleri hiç uyumuycakmı yanii off
Cicekmelisa hopefortomorrows hahaha 😂😂 bizdede durumlar aynı hatta çok hareket edip aşırı rahatsız edince eşime diyorum ki bi elini koyda dursun öldüm yaa 😂😂