daisybebek Çatlatma iğnesi 15. Günündeyim test yapmıcam adet günümü beklicem dedim 26 eylüle denk geliyor 🤩 dayanmalımıyım yoksa test yapsam mı? Kan versem artık pazartesi ye kalır. Erken gebelik testi ya yanıltıcı olursa🥺
nb- daisybebek 14. günde kanda belli olur diyolar ama testler nenkadar güvenilir bilmiyoeum yanıltıcı da olabiliyo dediğin gibi
Sedoliko daisybebek benim bildiğim çatlama iğnesinin 14-18. Günleri adet bekleniyor. Doktorum eski adet tarihini unut , artık iğneden sonraki 14-18 gün arası adet görmen gerekir. Regl olmazsan bu günler aralığında gel bakalım dedi.
daisybebek nb- 26 eylül adet günüm iğne günü değiştirse bugun yarın adet günü off çok karışık bu işler
daisybebek Sedoliko bak bu önemli bilgi ozaman benim 26 eylül adet günüm değil artık. gerçi 26 eylül e 5 gün var Allahım 15 gün dayandım 5 gün nasıl geçer☹️
Ciceks daisybebek bence yapmayıın günlerimiz aynı. Dün kan testi verdim 0.73 çıktı. Adete kadar sanırım ihtimal varmış beta için bekleyiin üzülmeyiin benim moralim çok bozuldu
daisybebek Ciceks ciddimisin😟 inşallah artar canım işte ümitlenip böyle olursa diye bence de adete kadar beklemekte fayda Rabbim yüzümüzü güldürsün
Ciceks Sedoliko 3 gün önce pozitifti ama iğne etkisidir diye ertesi gün bidaha yaptım silikleşti ertesi günde kan verdim sonuç 0.73 çıktı
Sedoliko daisybebek bugün benimde çatlama iğnesinden sonraki 15.günüm. Test yaptım negatif çıktı maalesef. Burada konuştuğum bir arkadaşımın 12.günden itibaren pozitif çıktı ve bugün kan sonucuna göre hamile. Yani gebelik oluşmuşsa belli olur. Eğer dayanabiliyorsanız bekleyin tabi ama normal şartlarda idrar testi yaparsanız belli olur diye düşünüyorum. Size kalmış 🤗😀
Yaprakdokumuseverr daisybebek yap yap yap yappp 👏🏻 bende transfer oldum dayanamadım 10.güne kadar bugün 6.günümde kaset testle baktım inşallah yanıltmamıştır beni
daisybebek Ciceks benim 3 ay önce kanda negatif ti adetim 1 gün geçti pozitif ti ama 6 haftalık düşük yaptım. Bugun yada 1-2 güne adet olmazsan tekrar test dene derim