Songul_52 Kızlar ben sağlık ocağında tahlil verdim ve bana idararında protein çıktı ama az miktarda gebelik zehirlenmesini tetikler dedi kadın doğuma söle dediler böyle bir durum yaşayan oldu mu olduysa geçtimi beni bilgilendirebilirmisiniz
zumrasmom1 Songul_52 hastanede yattım perinatoloji bölümünde. 580 idrarda protein değerim şuan çok önemli değil ama gebelik zehirlenmesi riski var dediler. 3 saatte bir tansiyon kontrolü yapıyorum yüksek çıkarsa hemen gel dediler. Allah korusun yüksek çıkarsa bebegi alacaklar hemen
Yaprakdokumuseverr Songul_52 Benim doğum anında çıkmıştı o yüzden süreci bilmiyorum ama acil sezaryene alınmıştım. Baş dönmesi kusma ve tansiyonda 19 gördük
Hayrisko Songul_52 banada aynı sekilde protein kacagi çıktı hamillegin başından beri değer +2 ydi şimdi +1 olmuş tansiyon olcuyorlar yüksekse gebelik zehirlenmesi değilse enfeksiyondan diyorlar bende korkuyorum
Songul_52 zumrasmom1 bende az miktarda çıkmış ama yükselir mi birde tansiyon çok önemli mi yükselmesi
zumrasmom1 Songul_52 tansiyon takibi çok çok önemli hastanede yatarken uykudan uyandırıp ölçüyorlar evde bizde aynı şekilde takip ediyoruz. Zaten tansiyon yükselmesi gebelik zehirlenmesini daha çok tetikliyormus. 14 ve üzeri olursa hemen gel dediler
zumrasmom1 Songul_52 valla o konuda bilgim yok. Klozet kullanıyorsanız idrarinizi yaptıktan sonra köpüklenme oluyorsa artıyor demektir. Benimki genelde aynı oranda canım
Bsrblr zumrasmom1 Onu bende takıp edıyorum azcık köpüklenme var ama artmadı bazen azalıp bazen artıyor gecen ay protein kaçağı 390 demıstı umarım bu ay artmaz giderken 24 saatlık ıdrar goturcem