YuvarlanamayanPaanda Kızlar üzerimde aşırı bır kırgınlık var böyle kemiklerim ağrıyor bedenim çökük sanki toparlanmam lazım halim yok varmı böyle olab çözüm bulan😫😖
Mevlude_Sahin YuvarlanamayanPaanda 17+5 haftalığım ilk haftadan haberim yokken bile yorgunluk, uyku, ağrı hepsi var. Maalesef bir çözümü yok mümkünse bol bol dinlenmeye bak, ayakta çok kalma derim
YuvarlanamayanPaanda Bulbulyuvasi amin kuzum küçükyü zaten 6 haftayi bitiriyorduk hesaba göre ama 5 haftalıktı usgde tutulmadı sonra hemen oldu elhamdülillah zaten
YuvarlanamayanPaanda Bulbulyuvasi aslında açıkçası salaklıgıma geldi doktor dedi sorun yok hemen hamile kalırsın dedi bende hayırlısı olsın diyerek saldım çayıra oda hemencik tuttu şimdi düşünüyorum çok acele etmışım
YuvarlanamayanPaanda anonimm1907 ahhh biliyorum hafta arttıkça oluyorda bunda çok erken başladı ya aralar yakın oldu bedenim zorluyor bilmiyorum
Sukrancinar-42 Bizde 19. Haftadayız maalesef durum aynı. Takviyelere başladım kan değerlerim düşmüş ☹️
YuvarlanamayanPaanda Sukrancinar-42 benimkiler yerlerde 3. Bebeğim hepsindedw kan demir serumu alıyorum yükselmiuo