Anneadayiii Evetttt 15+4 olmamıza rağmen doktorumuz 17 dedi 🙄 doğumevine gidiyorum ve bu hafta olması mümkün değil yeni evliyim aranızda bu durumu yaşayan var mı 🙄🙄 bir de bebeğimiz yine cinsiyetini göstermedi şaşırdım mı hayır doğumda öğrenicem cinsiyeti galiba 😅😅
Msalbyrk Anneadayiii bende de var o dert🤦♀️ pzartesi gdicem acaba kac dycek bu sefer dye düşünüyorm😒
dulna2019 Anneadayiii son adet tarihine gore hesaplandiginda bebegin gelisimi yani ultrasonun olctugu hafta onde gidiyorsa bebek hizli buyuyor demekmis. bizimki ilk basta 2 gun gec dollenmeydi sonra bir anda 2 haftaya yakin one gecmeye basladi. doktorum buyuk ihtimalle sekerli bir bebek dedi nitekim de oyle cikti. genelde sekerli bebekler hizli buyuyormus. sizin daha haftaniz cok erken korkmayin ama yine de karbonhidrati ve tatliyi az tuketmeye calisin.
Mhtpgnby Ezgi14 Son adet tarihine göre baz alıcaksın diyorsun ama mesela benim doktorum ultrasonla baktı son adet tarihine göre hesaplama dedi bu tarihten hesaplıcaz dedi .. normalde doktorumda son adetten hesaplıyordu ama ultrasonla bakınca 7+5 sanıyorken 6+1 demişti
Anneadayiii Ezgi14 canım yeni evliyim ve hemenn hamile kaldım yakın çevre bile saçma yorum yapabiliyor yoksa takılmam önem li olan bebeğimin sağlıklı olmaasıı 🙏🏻😊
Ezgi14 Anneadayiii canm sen son adete gore baz almaya bak ultrasonda her muayenede farklilik gösterebilir. Ultrasonda cikan bebegin gelişimi yle alakali. İleri veya geri cikmasi normal anlatmak istedigim bu yani kafaya takacak bir sey yok . kimseye su kadar haftalik cikiyir demek zorunda degilsin yani
Anneadayiii dulna2019 tatlıyı sadece doktora gittiğimde yiyorum onun dışında günde bir çikolata tatlıyla hiç aram yok desem 😅😅
Deletedmom308 Mhtpgnby bende de bu durum oldu. Doktor son adet tarihimi değiştirdi sistemden. Çok büyük ihtimalle geç döllenme oldu çünkü. Ayrıca her ultrasonda da farklı çıkabiliyo haftamız. O anki ölçümlere bakıp haftanızı belirleyip söylüyo doktor.
Ezgi14 Mhtpgnby gec dollenme vs durum lari farkli arkadasin durumu farkli arkadas diyor ki ben yeni evliyim bebek buyuk cikiyor .
Tgbatem Cihazdan cihaza değişiyor ölçümler geriden gelirse geç döllenme olup son adet tarihini düzeltiyorlar sistemden yoksa gelişim geriliği gibi görünüyor ama haftasının önden gitmesi bebeğin hızlı geliştiği anlamına geliyor