Baby_01 Arkadaşlar manda yoğurdu bebeğe kilo aldırıyormuş deneyenler varsa fikirlerini paylaşabilir mi işe yarayıp yaramadığını öğrenmek istiyorum
Selma2412- Baby_01 manda yoğurdu yiyen cok cok gec doğuruyor canım bınu tüketmeden bi araştır istersen
Zeynebimzeynep Baby_01 Gana’da Baby_01 banada haber verin gerdekten işe yarıyormu ya benim 2 hafta geriden geliyor napsam boş
ikotrtn Baby_01 benim doktorum kara ciğer kırmızı et kefir meyve yumurta türü şeyler bebeğe daha faydalıdır dedi
tuq_ba İki oğlum da 4 buçuk kilo doğdu bende kaşar peyniri muz kuruyemiş süt tükettim sürekli genelde de sağlıklı beslendim sebze ağırlıklı yedim tabi genetik faktörlerde etkiliyor ama ikisi de iri doğdu
Baby_01 tuq_ba onları bende tüketiyorum ama 1 hafta gerilemiş bende anlamadım nasıl oldu manda yoğurdu ye haftaya tekrar gel dedi yemeye başladım ama işe yarayip yaramadığını bilmiyorum çok tedirgin oldum
Baby_01 Zeynebimzeynep haber vericem mutlaka şuan günde 2 kase yiyorum işe yarayıp yaramadığını yazarım
Baby_01 ikotrtn manda yoğurdunda kefirden daha çok protein ve kalsiyum var bir ara kefğr de tüketmiştim ama süte eşdeğer olarak işledi bende tabi herkeste etkisi farklıdır onu bilemicem deneyip gözlemlemek lazım aslında
Selma2412- Baby_01 daha cok yeniyiz canım küçücük henüz 🥰 ama fındık ceviz muz yumurta bunların bebeğe kilo aldırdığını söylüyor haftası ilerlemiş olan anneler 🌸
Baby_01 Selma2412- evet canım bir de ben vitamin kullanmıyorum onun da etkisi olduğunu düşünüyorum bana vermedi sadece kan ilacı verdi anlamadım bişe yani
Seyda3548 Ben yumurtayı günde 2 adet yiyorum ve kaşar peynir günde 2 kase yoğurt 2 hafta önde gidiyor