Yeimavdar Hanimlar 27 haftadayim kanaman oldu cok yogun ve Kocaman ciger gibi kan pihtilari cikti cocukta bisey Yok Rahim agzindan gelmis olabilir dedi ve igne yaptilar cocuk icin cigerleri gelissin diye banada kanama Dursun diye damla gelmeye basladi eve saldilar kalma dediler progeston verdiler sizce cocuguma bisey olurmu alabiliriz dediler durmazsa
Cansums Yeimavdar haftan güzel bir hafta korkma doğsa bile yaşama şansı cok yüksek.sen küvezi olan güzel donanımlı bir hastaneye git yatış yapsınlar,takipte olmaları gerekir eve nasıl gönderiyorlar anlamadım..
Melis_tugba Yeimavdar öncelikle geçmiş olsun canım kokrma dualarımız seninle seni bencede gözlem altında tutmaları gerekli gidebileceğin baska hastane varsa bence orayada görün rabbim yavrularımızı bize bagıslasın
Yeimavdar Ufkumm eve yolladilar alma ihtimalimiz kanama durmazsa olur diye verdiler korkuyorum cocukta bisey Yok gibi ama kanama mom cok kotu idi tekrar olursa gel pazartesi kontrol Verdi
Yeimavdar Cansums Cansums kanamam damlaya dustu diye yolladilar trkrar ederse gel dediler Kanamam durmasaydi sevk edeceklermis donanimli bir hastaneye azalinca saldilar kalmadan yat deiler korkuyorum cok
Ufkumm Yeimavdar rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsin canım bol bol dua et tek yapabileceğimiz şey dua
Cansums Yeimavdar insallah hiç bişey olmaz stres yapmaman cok önemli,yat dinlen Allah yar ve yardımcın olsun..
Yeimavdar Melis_tugba sag olun allah razi olsun yattigimda kanamam duruyor artarsa ozel gidicem hemen
Gulsummldr Yeimavdar niye alacaklar ki. Erken doğum olur maksimum. Ki aylardır böyle kanama ile duran arkadaslarım var. Bol bol dinlen canım. Zorlama hiç kendini. Tutunacak inşallah
Aycha Yeimavdar İnşallah verilen tedavi fayda eder ve zamanı geldiğinde, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Dikkat edin, iş yapmayın, dinlenin. Allah yardımcınız olsun.
Mela Canım bebeğinin Kilo durumu ne sordun mu bol su iç bende 25 hafaya kadar oldu 23 te parça parca geldi dediğin gbi benim rahim.ağzıma bakıldı spekulmla yara varmış ondan gelmiş falan fistk şimdide bende erken doğum olabilir ama evde yatıyorum rahim.ağzım kısa bebek çok asagida bugün 27 haftaya girdikdaha. .. bebeğimin kilosu da cok iyi değil evde yatıp dua ediyorum bana da kasılma siklasirsa kanama yine olursa bilmem ne gel dediler
Yeimavdar Mela bende 27 haftadayım ve plasenta parçası gibi ciğere benZer bir parça koptu rahim ağzındanda gelebilir dedi 32 cm di 2 hafta önce 870 gr falandı ama ciğerleri gelişmemiş iğne yaptılar bende yatıyorum ama hala ufak ufak pıhtılaş geliyor
Mela Yeimavdar bu haftaki kontrolde bende isteyeceğim ciğer geliştirici. . Allahtan umut kesilmez inşallah zamanında kavusuruz yavrularimiza benim.plasenta normalmis ilk 20 hafta previaydi sonra ön duvara yerlesti suan previa değil. . O parçalar bende de geldi