Berenannesiceren Kızlar yardım edin 12 haftalık gebelik 12 hafta +1 gün baş ağrısından dayanamyrm 12.hafta da başladı ağrılarım. Kafamı vurmak istiyorum normal mi bu :((
Efuli53 Berenannesiceren parol içebilirsin canım. Pek işe yaramıyo ama olsun. Birde ben vicksle masaj yapıyodum başıma
Migrenligebe Berenannesiceren nane yagiyla basiniza, ensenize masaj yapin. Yag bulamazsaniz buz tutun basiniza.
sdkln Berenannesiceren Bende migren var ve o daha beter sanırım gözlerim bile bulanık görüyo nerdeyse ağrım olduğunda buzla ensene başına masaj yap canım az da olsa faydası oluyo 😕
Duyguvv Bende de oluyor cnm özellikle akşamları 13+4 haftalığım doktora söyledim 2 gün boyunca aralıksız devam etmesi riskli dedi sende bi danış doktoruna
sdkln Duyguvv Acaba neden riskli demiş benim migrenim var ve neredeyse 4 gün sürüyo ağrı başladı mı öncesinde hiç geçtiğini görmedim😔
Sonkayalar Benımde o haftalarda olmustu canım atak gıbı donem gıbı bırsey gecıyor karanlık odada uyumaya calıs okalıptus yagıyla bıraz ov bol su ıc
Berenannesiceren Ara ara duruyor sonra bir vuruyor eşime söylüyorum şaçımı yukarıya doğru çek dayanmym dün geceden beri