RSsuer Kızllaar göğüslerim taş gibi oldu hemşire mastit başlangıcı dedi lansinohun mochiye benzer pompasını kullanıyordum ama yeterli olmuyor damardaki sütü çekemiyor olanı akıtıyor sadece kullanıp memnun kaldığınız pompa var mı hangisini almalıyım.
rumeyshaan RSsuer elle sagim cok rahatlatiyor bir de philipsin elektrikli pompasini kullaniyorum ondan da cok memnunum
Ozgebyr RSsuer ters emzirin bebeğinizi açacak olan tek şey bu bende yaşamıştım bı arkadaşımdan duymuştum deneyin bi acıyor ama çok rahatlatiyor
Slnrcn RSsuer RSsuer ben avent in yeşil olan cihazını kullanıyorum çok memnunum zaten yorumları okuyarak karar vermiştim. Bir de sıcak su ve sabunla bol masaj öneririm göğüsleriniz için.
Miracleee RSsuer wee baby elektrikli gogus pompası gayet güzel çekiş gücü. İki kız kardeşim de kullandi. Şimdi bende aldım nasip olursa kullanacağım.
RSsuer rumeyshaan lansinoh çekmediği için bende elimle yapıyorum ama kist gibi sertleşmeler oldu ve ağrım var elim ile yeterli sütü akıtamıyorum. Philipsi kullanırken canınız acıyor mu bazılarının çok acıttığını duymuştum.
rumeyshaan RSsuer iki mod ve dort ayari var ben en dusuk modda sagdigimda acima olmuyor ardindan gumus kapak kullaniyorum rahatlatiyor beni
Slnrcn RSsuer 4 kademesi var istediğinizi seçiyorsunuz. başta biraz hassas hissediyorsunuz ama 10 saniye en fazla. Sonra alışınca rahat oluyor.
PrensesAnnesi- Bol bol sıcak suda masaj yapın göğsünüze hindistan cevizi yağıyla yuvarlak hareketler yaparak uca doğru çekerek masaj yapın ki sütünüz insin boll boll sağın pes etmeyin mutlaka gelicektir Allahın izniyle
RSsuer PrensesAnnesi- Yapıyorum sütüm geliyor ama göğüsüm dolu oluyor tam boşaltamıyorum inşallah geçer çok kötü birşey sıtma tutuyor arada
beyzaD RSsuer cesmenin altında ılk ılık 5 dk ardından soğuk 3 dk su ile yikayin ve ayni sekilde kol altina ilk ılık sonra soğuk bez tamponu yapın. Mastit olan damarı açacaktır
PrensesAnnesi- RSsuer annem en sık modda aç canın acır biraz ama sabret gümüş kapakla lansinohun göğüs ucu merhemini sür gitsin canın acır ama buna değer gerçekten bende en başta mastit olmuştum biliyorum hayatım her şey bebeklerimiz için
RSsuer Slnrcn Masaj sürekli yapıyorum ama sütüm derinden geliyor birde kist gibi sertleştiği içinde açmak çok zor
BenSem RSsuer lansinoh marka elektrikli pompa kullandım ben çok iyi geldi. Sana tavsiyem düz değil biraz eğri tutarak sağ sütünü hemen açılır. Bide bebeğini emziriyorsan eğer futbol topu emme pozisyonu var Google’dan bak görseli var o şekilde emzir hemen açılıyor ben her seferinde öle açmıştım canım
Berna1365 RSsuer bebeğini bol bol emzirmeye çalış ve yer çekimine karşı daha sırtını yaslayarak bebeği yukarıda tutarak emzirmeni tavsiye ederim eğer sütün çok fazla geliyorsa gümüş kapak mutlaka kullan