karpuzz mermaidzak son adet tarihiniz ne zaman benimde bu uygulama 4+4 gösteriyor beta 315 çıktı 22 Ağustos son adet tarihim
Roro Roro karpuzz benim de 21 Ağustos son adet tarihim dün kan verdim 1100 çıktı değerim ama kese görünmedi rahmin kalınlaşmış cuma günü tekrar gel dedi 🤷🏻♀️
mermaidzak karpuzz benim de 22 ağustos beta hcg 195 çıktı dün. 2gün sonra yeniden kan ver dedi doktorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
K-1997 karpuzz benim muhtemelen geç döllenme oldu zaten çatlama iğnesiyle oldu çok güzel değeriniz kese boyutuna göre hasta ayarlaması yapıyor doktorlar
Caglali Asel_3106 Bende 6+0 ben sadece folik asit ve progesteron verdi Senin daha zormuş canım olsun hepsi bebeklerimiz için ama ben çok endişeliyim bebek olusmazsa diye Kese boyutu 5.9
Asel_3106 Caglali korkma Allah a sığın o minik noktayı bir damla sudan yaratan rabbime sığın içini ferah tut. Emi 🥰🙏🤲🏻
aleynauyar K-1997 benim hesabımla doktorun hesabının arasında 4 gün vardı canım ama sen yine de biraz bekle öyle git doktora erken gidince keseyi bulmak zor oluyor
Burcudoga Selma2412- tuvalete sık çıkma durumu geçecek bişey degil,bebek büyüdükçe daha fazla kan pompaladigi için tuvalete sık çıkma isteğimiz oluyormuş ilerleyen zamanlarda daha da sık gitme durumu olacakmış sanırım