Kubra55565 naneliseker_ oksapar bende kullanıyorum siz neden korkuyorsunuz acaba😵💫oksapar bir sıkıntı falan mı yaratıyor ?
naneliseker_ Kubra55565 hayır hatta normal doğuran da var. Doktor karrlar veriyor oksapar icinde. Ben normal doğumdan korkuyorum aslında. :)
Sm135 naneliseker_ 18 gün önce sezaryen oldum ilk 1 hafta tabiki zor ama dayanılmayacak bişey değil. Yani bir daha doğuracak olsam yıllar sonra bile sezaryen olurum 😂 tek canımı yakan şey damar yoluydu onun dışında hiç birşey hissetmedim
2bebek1 naneliseker_ kesinlikle öyle ben de 40+2de mecburi sezeryan oldum normal doğum yapmayı çok istiyordum sezeryandan korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı sonrasında çok çabuk toparlandım dikişlerden yana hiçbir problem yaşamadım
Minikayak24 naneliseker_ bünye meselesi gerçekten normal yaptım yaptığım gün 1. Saatinde kendim rahatça bişe yokmuş gibi kalkabiliyodum🤣yengemde doğumda çok zorlandı ama çok iyiydi aşırı kötü değildi
Minik1Civciv Pinklove ay bende hep normal doğum normal doğum dedim. Mecburi sezeryan olacağım. 🥹 belki de hakkımızda hayırlısı böyleymiş. Arkadaşım da normal doğum yaptı. Çok kötü şu an bütün dikişleri açıldı.