eso14 Egeminannesi valla bende çok duygusal oldum bu hamileliğimde. Kızımda böyle değildim herşeye ağlıyorum. Ben daha ailemden kimseye demedim 😂
Egeminannesi eso14 ben dalga geciyodum başıma ondan geldi ,😁😁😁 hep diyodum aman yok asla ikinci mi fln o yüzden üçüncü diyince hiç bı yorum yapmadan diyorum Allah olmayanlara versin Allah isteyene versin 🥰🥰🥰♥️♥️♥️😅😅😅 büyük konuşmam bacım daha
eso14 Egeminannesi hahhaahhahahah bende görümcemden gördükten sonra büyük konuşmadım. Hep diyordum hayırlısı olsun diye ama demek ki böylesi hayırlıymış 😂 daha kendim alışmadım. Hastaneye bile gitmedim. 7 haftalık olsunda öyle gidim dedim 😂 hiç hazır değilim
Egeminannesi eso14 olsun canım tek çocuk hiç çocuk 😅😅😅 kendimi böyle teselli ediyordum,😅😅 kardeş güzel bsy ya iyiki oldu
sacmalamakizim eso14 Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kızım 2 yaşında keşke benimde şuan bir sürpriz yumurtam olsaydı 😂 eşim istemiyor maalesef.
eso14 sacmalamakizim amin inşallah bacım. Nasip kısmet böyleymiş demek ki 😊 İnşallah sizinde hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir bebişiniz daha olur. Benimde eşim istemiyordu ama sonuç 😂
eso14 Egeminannesi aynen canım benim. Migrenim tuttu daha da geçmiş değil yeni bakabildim mesajlara 😒😔
Sineemiis EbruKLM mastit olmamissindir insallah emzirmesek bile az az elimizle sagmamiz lazimmis zamanla sut azalırmış sütü geri çeken haplar da var ama hamileyiz diye kullanamazmisiz
eso14 Ozoooo ayy bacım ben burayı unuttum ya 😂😂😂😂😂 Kız benim aklıma ne geldi. Şimdi ben 7 haftalıkken gidicem yA ilk kontrole. Aç mı gidim tok mu 😂 kan yada idrar alır mı
Aseliimmm eso14 aay bende 25 ay sonra burdayım benimde planlı değildi supriz bir şekilde öğrendim bazen bu düşünce beni bunaltıyor iki çoçuklu olmak düşüncesi🤧
eso14 Aseliimmm valla benide öyle bacım. Sen yine iyisin benimki 17 aylık😂 doğduğunda 25 aylık olacak 😂 rabbimin vardır bir bildiği yardımcı olur inşallah ❤️
1anneadayiii 1anneadayiii eso14 bende ikinciye hamileyim ilk hamileligimde form da gözüme carpiyordun