eso14 Acoso öncelikle başınız sağ olsun😔 mekanları cennet olsun inşallah. Tabi ki rabbim izin verir sağ Salim kavuşuruz inşallah. Bebişlerinizin arasında kaç yaş var
Egemendoruk eso14 oglum 11 aylikken hamile kaldim suan 18 haftalik hamileyim rabbim saglikla versin kucaklarimiza🤭🤗
Sineemiis EbruKLM pffff aynı bizimde 14 aylık emiyor hala 9+2 hamileyim su memeyi bıraktırmam lazım acil aşırı düşkün bide
EbruKLM Sineemiis Allah yardımcımız olsun ben dünden beri vermiyorum gece biraz ağladı geri uyuttum gündüz de meme dedikçe eline çubuk kraker veriyorum sevdiği şeyleri veriyorum oyalamak için… mecburen bırakması lazım
MorKelebek54 eso14 hayirli igurlu olsum kuzum berbaer buyur iste cocuklar emin ol ilk bi kac sene zorlanirsin sonra buyuk olan küçüğe bakiyo zaten oyun oynuyolar ediyolar. Ya konudan bagimsiz da bacim o fotograf ne😂😂postu okurken ciddi ciddi okuyamadim hic 😂😂😂😂😂
eso14 MorKelebek54 hahahhaahhaha profilim bana özel bacım komik bir insanım gülmeyi ve güldürmeyi severim 😂😂😂 bu arada sağol aşkım inşallah tahmin ettiğim gibi zor geçmez
KamilKamil selam kizlar bende 3 hamilelik kizimin 13 oglumunsa 10 yasi var🥰🌹suaan 33 haftadayim 25 haftaya kadar hic hamile oldugumu his etmiyordum cook iyi keciyordu amma 25 sden so nraa pesman etdi beni bebisim😂😂
eso14 Civcivinannesiii rabbim zorlu yolda muvaffak eyleeeer inşallah. 😂❤️ Profilden sonra bi Aziiiiizz Allaaaahhh dedim içimden 😂
YuvarlanamayanPaanda eso14 kalamadı buranın tarla oldugu zamanlardaki tadı be gülüwwww @YuvarlanamayanPandaa bendimm nasıl ortamımız vardığğğğ
YuvarlanamayanPaanda eso14 yok anacım ben o linç o bağlılık askıya rağmen birliği özlüyorum çat çat askıya alınma falan sjsns