PervinY 1159098263 Hiç sormadım o zamanlar doktor da söylemedi sadece haftası ile uyumlu diyip geçiyordu
Melike_sevgi Memolininannesi bende yaptırmadım bu konuda hemfikiriz ancak kontrol amaçlı gidiyorum çünkü depremi yaşadık o yüzden onu kaybetme korkusu içime en başta girdi hep iyi mi diye gidip bakmak istiyorum 🥲🥲
Melike_sevgi Memolininannesi bence devletle alakası yok Ya özel zaten mecbur söylüyor da devlet hastanelerinde doktordan doktora göre değişiyor bence. Geçen hafta gittiğim doktora soruyordum kilosu nasıl diye cevap vermiyordu iyi diyip geçiştiriyordu. Aynı hastanede bugün farklı doktora gittim ben sormadan herşeyi tek tek söyledi konuştu anlattı sağolsun
Memolininannesi Melike_sevgi orası öyle ama genelde bu devlette oluyo iyisne denk gelirsen öp başına koy. Ben çocuğum için devlete gidiyorum yemin ederim özellerden daha iyi her detayı ayrı araştırıyolar ilgileniyorlar
Canann1601 Melike_sevgi dün kontrole gittim 26+1 boyu 37 cm kilosu 900 Gr 🥰 haftasıyla uyumlu dedi doktorum
Canann1601 Melike_sevgi bakalım. Sağlığı yerinde olacak kdar alsın yeter. 🙏😊 doğduktan sonra annesi ona kilo aldırır 😂
Zelihaa1409 Melike_sevgi Salı günü gttm 26 hafta 970 gramdı,doktor 27 hafta uyumlu bi hafta önde dedi normalmiş.Boyunu bilmiyorum.
Oscarito41 30+0 da 1630 gramdi.. boyu solemedi sordugumda bacak boyunu olcuyoruz haftasina gore uyumlu dedi.. Nstler kacinci haftada basliyor Birde sezeryan olacaklara cati muayenesi yapmiolar dimi
Melike_sevgi Oscarito41 nst 35. Haftada başladı benim ki, sezeryan ise çatı muayenesi olmuyor bildiğim kadarıyla ama ben normal düşündüğüm için pek emin değilim