Melike_sevgi M-Y2020 gelişimi nasıl o zamanlar benimki kaçtı hatırlamıyorum 29. Haftada sanırım 1900 gramdı zaten 20. Haftadan sonra çok hızlı kilo alıyorlar diye biliyorum. inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız😍🥰
Melike_sevgi Ayshe19 alır ya bence ama zaten kilosu gayet iyi haftasıyla uyumlu bence sağlıkla kucağına al kiloyu sen emzirerek de aldırırsın kız 🥰😍
Memolininannesi Melike_sevgi 5 haftadır gitmiyorum o yüzden kilosunu bilmiyorum 😂 en son 23 haftalık 565 gr dı
Melike_sevgi Memolininannesi haftasıyla uyumludur inşallah 20 Li haftalarımı çok hatırlamıyorum yaa o yüzden bi fikrim yok 😅ama inşallah sizinki gayet iyi ve sağlıklıdır🥰😍
Melike_sevgi Memolininannesi 30 dan sonra iki haftada bir gidiyorsunuz ve ne kadar hızlı büyüdüğüne şahit olmak çok başka bir duygu😅
NurYm Melike_sevgi teşekkür ederim inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin, sizin bebeğinizin kilosu haftası nedir 🥰
elifaydinn 37+2 de 3600 dedi iri bir bebek ve önde gittiğini söyledi ayrıca yanılma payı da illaki olur dedi . Önümüzdeki cuma sezeryanım var 39+2 oluyoruz bakalım kaç kilo doğacak 🥰🧿
Melike_sevgi elifaydinn maşallah annesi ne yediysen bebişe iyi yaramış bakalım sağlıkla gelsin evladın😍😍😍
palperol elifaydinn merhaba öncekı kontrol de nasıldınız acaba bırden mı yukseldı yoksa bu sekıl mı gıdıyodu
Melike_sevgi M-Y2020 hmm aynen boyu uzun genetikle alakalı ya bence kilo da boyda anne baba minyonsa bebekte öyle oluyor genelde