Ayseahmet-07 berna-24 Bende 8+3 bugn cok şükür birz cıkti evet kilo da aliyorm bebegnz kac cm gorunuo acba?
_Abdullayeva5_ berna-24 Ya Boyle soyluyosunuz bendemi sorun var ama benim.karnim hic yok çok korkuyorum🥺
Sevgi1985 _Abdullayeva5_ o çıkan karın bebekten ziyade gaz oluyor canım 🤭 merak etme 26 haftada başlar cıkmaya
_Abdullayeva5_ Sevgi1985 Ay Hadı insAllah oyle olur ben çok zayıfimm hic hamile gibi durmuyorum 9 haftaligim
_Abdullayeva5_ _Abdullayeva5_ Ben ilk bebeyimi kaybetmiştim bu korkum ordan geliyo yine bi şey olur diye korkuyorum Allah korusun bilmem yine ondan ödüm kopuyo🥺
Sevgi1985 _Abdullayeva5_ kesinlikle öyle canım 30+6 yım benimde hamile olduğum tam 6 aylıkken birden belli oldu öncesindeki karnım gazmış 🤭 endişe etme koca karnınla eğilemeyeceksin
Sena_aa berna-24 ben de 8+4 oldum bugün ben de anlamadım benim de öyle belirgin bir göbeğim yoktu hamileliğimden önce ama şimdi var garip 😂😂çok erken ya zaten minnacık
berna-24 Sena_aa benim üçüncü gebeligim ama baya zayiflamistim göbeğim gitmisti şimdi hemen belirginleşti
berna-24 Ceren46 yok ilk değil 6 yaşında oğlum var bitane de kaybımız var malesef o aralar psikolojik olarak kilo almıştım baya 80kilodan 65e düştüm göbek vs gitmisti şimdi hemen çıktı sanki 4 aylık hamileyim 😄