Gkhnm97 Kizlar vajinada beyaz kremsi akinti gelmesi hamilelik belirtisimidr bunu yasayip hamile olan var mi adetim gecikti bu arada...
Baklava Gkhnm97 benim baya yogun geliyodu. Gorunmiycek gibi degil di 😅 Normaldede oluyomus adet olucaksan da ama öncesinde bende hic olmadigi icin belirti olarak görmüştum.fakat bu kesin bi belirti degil 😊
Ezgi14 Gkhnm97 canm adet belirtileriyle gebelik belirtileri ilk baslarda ayni ayirt etmek zor biraz. istersen. Kan ver :)
Migrenligebe Gkhnm97 benim normalde adet gunune 3-4 gun kala alinti kesilir ya da cok cok azalirdi. Ama hamilelikte azalmadi. Daha yogun devam etti
Handecali Gkhnm97 benim adetime bir gün varken idrar testi yapmistim pozitif cikmisti benimde surekli beyaz akintim oluyodu hamileymişim. Suan 7+2 olduk. Allah sizede isteyen herkese de nasip etsin.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. 😊
Gkhnm97 Ezgi14 canim kan verdim adetimin 4. Gunu ama negatif cikti snra bugn idrar testi yaptim yine negatif akintim var gec dollenme olabilrmiki diyorum o gec farkedilebiliyormus
Ezgi14 Gkhnm97 brkle bakalim birazcik. Ama erken gebelik belirtisiyle adet ayni aklinda bulunsun canm. Gercek gebelik belirtileri daha ileri haftalarda baslar.
Baklava Gkhnm97 evet.yogunluguda ayni krem gibi.rengide kreme yakin di. Ve peceteye baya baya geliyodu. Bu ara yine basladi fazlalasmaya 😅son level dayiz 😅 herhalde ondan 😅
Mervenin Benm hamile olduğumun belirtilerinden biri akıntı ikincisi kasık ağrısıydı adet olcam diye düşünüyordum bir kan verdim 6 haftalık hamile olduğmu öğrendim😍
Handecali Gkhnm97 hizli hizli hareket ettigimde yada yatakta hizlica sagima soluma dondugumde icim bulaniyo gibi oluyodu. Bi defada balik gorunce midem kalkti
Mervenin Gkhnm97 bence bir test yap şahsen ben tatilde öğrenmiştim ve valiz falan kaldırmıştım çok şükür 21. Haftamıza giriyoruz ama erken öğrensem ona göre davranırdım😅 ihmal etmeden kan ver 👍🏼🙏🏼
Gkhnm97 Handecali şuan bulanti falan yok ama sabahlari uyanmak zor geliyor uyku falan yapiyor heralde varsa eger tabi😊
Hsrtm Gkhnm97 benim ilk hamileliğimde gelmişti tecrübesizlikten bilmemiştim ikincide o akıntı gelince hamile olduğumu anlamıştım
Handecali Gkhnm97 aynen ben suan surekli uyuyorum nerdeyse bende de direk uyku yapmisti halada devam ediyo 12 de anca kalkabiliyorum 4 de yine uykum geliyo aksam yemekten sonra uyuyorum gece yatinca yine uyuyorum paso uyuyorum kafam sabahlari yataktan kalkmiyor. Herkes cok uyuma diyo ama uyuyorum allah nasip ederse bebek dogunca uykusuz kalcaz yeterince 😀