Gmm41 Kaçıncı haftada oldunuz olmayan var mı ? İlk dozu hangi haftada yaptırsam olur ben 23 haftalığım
Aysoshh Dilan_55 bende yaptırmak istemiyorum doğumda sıkıntı çıktı mı yada aşı olduğumuza dair bi belge falan istiyorlar mı doğum için biliyor musunuz bende tetanoz olmak istemiyorum
Mervebektass Gmm41 beni 4 Ekim’de ilk doz için çağırdılar 20. Haftama denk geliyor 🙂 diğer iki gebelikte olmadım fakat bunda olucam bakalim
Hnd3535 Mervebektass bebeğinizde sorun oldumu? Neden olmadınız bir sebebi varmı? Bende riskli gebeğim yaptırmayı düşünmüyorum da doktorumda tek doz yeterli diyor
Mervebektass Hnd3535 Yok iki çocuğumda da hiç bir sorun olmadı bunda da ben kendim dedim yaptırayım benim iki çocuğum pramatureydi bundada erken doğum riskim var.
Hnd3535 Mervebektass prematüre öykünüz aşı yaptıradan da olmuş. Aşıların olumsuz etkileri oldukları söylüyorlar ama tecrübe edinmedim. Benmde riskim var da korkuyorum yaptırmak istemiyorum açıkçası
Mervebektass Hnd3535 Ya benim çevremde herkes yaptırdı şimdiye kadar bir yan etkisi olan veya ters bir durum yaşayan olmadı kız kardeşim olsun, gelinimiz olsun kuzenlerim yani herşey normaldi .
Dilan_55 Aysoshh şuan hala hamileyim ama bi sorun çıkmaz herkesin kendi tercihi sonuçta bu hafta gideceğim aşı olmayacağım diye kağıt imzalayacağim okadar
zumrasmom1 Gmm41 23 haftaya girerken oldum. 10 yıl evvel yine olmuşum o yüzden tek doz yeterli dediler bir daha da yapmadılar