Annebebis bu postu görünce aklıma geldi Online tüm faturaları üşenmedim topladım (Trendyol hepsi burada lolons dolap Hesabım mobilyalar ebebek …. Bir sürü )
Yatak odasından araba koltuğuna bezinden şampuanına doğum çantasından lohusa pijamasına yeni doğan kıyafetinden şifonyerine kitaplığına yataktan göğüs kalkanına hepsi ama hepsi ( tek eksiği perdesi kaldı bir de belki oda nemlendirici alırım kesin değil ) doktor masrafları hariç toplamı
84.500 tl tutmuş şu an şoktayım bir de bunların çoğu 3. Aydan itibaren alındı bu gün almaya başlasam min 100-110 bin tutacak sanırım
Bu arada fiyat araştırması yağıp uygun buldukça stok yaptığım çok şey var onu da belirteyim atıyorum üst yaş grubu etkinlik seti hemen yatmayacak olmasına rağmen odasında her şeyi ile hazır yatağı iki şifonyeri rafları oyuncak dolabı duvar oda süsleri üst yaş grubuna ait bazı oyuncakları 1 yaşına kadar pek çok kıyafeti ve alt bezleri ile bir miktar fazladan ıslak mendili tabağı kaşığı gibi bu stoklardan da aklım mama sandalyesinde herşeyin fiyatı çok hızlı uçuyor diye evde be kadar boş dolap ve kanepe altı varsa doldurmuşuz resmen