prensesannesi__ Kızlar 18+6 haftalık gebeyim kontrolüm vardı doktor alttan muayene ile baktı sınırdasın falan dedi 31 mm dedi takipli olduğum doktor değildi sinir mı oluyor bu bişey olur mu acaba ya hiç düzgün cevap ta vermedi bana kafama takıldı 😔
Hnd3535 prensesannesi__ hafta hafta değişiyor bu sınır. Ben 20 haftalıkken 25mm altı sınır kabul ediliyordu. Sizinde sınıra yakın. İyi bir perinatologa muayene olmanızı öneririm. Vajinal ölçmesi de iyi olmuş.
Hnd3535 prensesannesi__ normal kadın doğumdan farklı riskli gebelik uzmanı diye geçiyor imkanınız varsa özele gitmenizi önerirm. Cnkü rahim ağzı önemli bişey. Çoğu anne ilk bebeklerde tanı konulamadığı için bebeğini kaybediyor. Bende onlardan biriyim. Rabbim kimseye yaşatmasın
prensesannesi__ Hnd3535 benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle şeyler hiç olmadı ama bunda korkuyorum ya 😔 özele gidiyorum normalde ben hep ama bu kez bugün devlete gittim o zaman pazartesi günü özele gidiyim ben tekrardan korkuyorum çok çünkü çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😔🤲
Hnd3535 prensesannesi__ ilk gebeliğinizde sıkıntı olmadysa erken doğum riskinz olmadıysa belki ölçüm hatası olmuş olabilir. Kolay kolay rahim ağzı uzunluğuna bakan doktor da bulmak zor aslında.
prensesannesi__ Hnd3535 düğün vardı dün fazla ayaktaydim yorgundum bişey olmusmudur diye tedbir amaçlı baktı iyiki bakmışiz dedi Ama evet oğlumda hiç yasamadim böyle şeyler ay inşallah ölçüm hatasıdır