YuvarlanamayanPaanda Sibelsamet_64 ilkinde kullanmadıö bilemedim göbek kaldı ama 2. Sinde hemen ertesi gün doktorumun önerisi ile taktım bundada takacağım
serapbttl Sibelsamet_64 doktorum kendisi söyledi hatta şu geçirmez bandajı çıkarırken getirmemi istedi 3 veya 4. Gündü bandajı çıkardı kendisi taktı aldığım korse owliydi
Memuranne2 Sibelsamet_64 Tabiki evet sezeryan korsesi var özel bel destekli ondan kullandım şimdi yine hamileyim doğum sonrası kullanırım. Dr sordum 10. Gün muayene oluyor doğumdan sonra bana kendisi dedi korseyle başla diye
Memuranne2 _gonca evet canım hiç yok gibi sadece dikiş izi kaldı. Hemde spor diyet vs yapmadım hiç doğum öncesi olan her şeyi giydim kot elbise vs. Kesin al sarkma oluyur Dr una da sor tabii
YuvarlanamayanPaanda _gonca ilkinden kalma göbeğim için etki etmedi ama hemen toparladı fazla sarköa falan olmadı
_gonca Memuranne2 böyle hayal ediyorum korseyi takınca dıştaki sarkma icerde katlanıyor die aklıma gelmiyor değil 😂
Fndkkrdu Sibelsamet_64 ilkinde hiç takmadım ama bu sefer takacağım alt karnım Allah’a emanet oldu çünkü bağımsızlığını ilan etti😂
Memuranne2 Sibelsamet_64 olur tabii ki ben karın şişliğim geçene kadar kullandım. Yaklaşık 3 ay filan taktım sorna normal toparlayıcı atlet aldım birde sırt desteği özellikliği olandan aldım ki belime nasıl iyi geldi