Selmaa-00 Kızlar merhaba..yenidoğan bebekler için doğal içerikli hangi şampuan,pişik kremini önerirsiniz?birde ilk 6 ay bebek yağı kullanmayın gözenekleri tıkıyor diyorlar..bunun yerine nemlendirici önerebilecek var mı?
Agg0207 Selmaa-00 tiny green çok güzel canım ayrıca incia ecowell weleda içerik olarak tamamen temiz ürünler
tunasmom Selmaa-00 şampuan olarak Siveno kullanıyorum, pişik kremi de incia kullanıyorum içerikleri temiz ürünler
Birbahargunu Selmaa-00 şampuan olarak ecowell ve incia aldım pişik kremini de baby me aldim e bebekten denemek için beğenmezsem onu da ecowell alacağım
Selmaa-00 Tugbazdmr Evet bebek yağı fikrini kafamdan silsem iyi olacak..Belki başlarda saf zeytinyağı kullanırım diye düşündüm.teşekkür ederim🌸
Selmaa-00 tunasmom Incia öneriside çok fazla oluyor..peki internetten mi alıyorsunuz bunları?ben internet ürünlerine çok güvenemiyorum içerik konusunda..bu konuda biraz takıntılıyım sanırım🙈😊
Nurrsmy Selmaa-00 bu markayı bende çok duydum sizin de dediğiniz gibi internetten almaya pek güvenemiyorum acaba başka nerelerde satılıyor
Selmaa-00 Birbahargunu Ecowell saçta uzatıyormuş heralde öyle çok yorum gördüm..Bebişlere iyi gelsinde gerçekten bakım konusu önemli..umarım baby me den memnun kalırsınız bizide tekrar bilgilendirirsiniz..teşekkür ederim😊🌸
Selmaa-00 Tugbazdmr Yaaa çok tatliş..🥰🤗 Şuan hayal ettim dişlerim gıcırdadı..🙈 zeytinyağı kokusu dışında birçok faydası var gerçekten
Selmaa-00 Nurrsmy Aslında ebebekte var,geçen gün onlineden baktığımda tükenmişti ama şimdi baktım gelmiş..Ebebek magazaları bana uzak olduğundan bende uygulamasından tercih ediyorum..
Selmaa-00 Gldekpnci Mustela önerileri oldukça çok 😊 içeriğiyle oynanmış diye birşeyler söyleniyordu ben o yüzden kararsız kalmıştım ama herkes oldukça memnun olduğunu söylüyor..teşekkür ederim🌸
Gldekpnci Selmaa-00 şöyle söylim bebegımın poposu anlık pişik oldu hafif de kanamaya başladı bir sürmeye pişik kremını hemen geçirdi pişiğini
Minikperi Selmaa-00 sabun nivea, şampuan Uni, pişik kremi bepanthol baby. 3,5 yıldır bunları kullanıyorum 🌸