zumrasmom1 Dpcrktl kese 3000-4000 değerde görünür karından cnm. Vajinal olarak da 1500 olması gerekirmiş doktorum öyle demişti
[silindi] Dpcrktl benim değerim 4000 di doktor şu an göremem haftaya gel dedi sizinki daha aşırı yeni görünmemesi çok çok normal. İlk gebeliğimde de 2000 li bir değerdeydi bir doktor görememişti başka bir doktor görmüştü. Ultrason kalitesine göre değişir
[silindi] Dpcrktl evet oldu hatta ben hastaneye bile yattım 6. Haftamdaydım daha ne kese ne bebek hiçbir şey görmemiştik benim kanamam olmuştu 1 gün yatıp çıktım. Progestan kullandım aylarca fitil olarak. Bebeğim sağlıklı hatta şu anda 2 yaşında
Beyaz0172 Dpcrktl 1552 de görünmedi çok normal ama genellikle 6 haftasında görünüyor kalbini duyabilirsiniz
Selma2412- Dpcrktl benim beta 8500 de zar zor ufacık bir nokta gordu doktor canım benim kotu düşünme Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin 🤲🏻🌸
1cocuklumom Dpcrktl bana doktorum 1500 üstü olunca gel demişti kese için biraz daha bekleyin 1 hafta da normal artmış
zumrasmom1 Caglali valla bize öyle denildi 562 değerle ne alttan ne üstten bakmadı doktor. Bir hafta sonraya gün verdi
Betuss7 Patito__ siz kim oluyorsunuz da benim yorumuma karışma hakkını kendinizde buluyorsunuz çok komiksiniz belkide başımıza geldiği için bilgim olduğu için yazmış olabilirim değil mi ?
Patito__ Dpcrktl cnm bnm gobekten 4000 de gozukmemisti vajinal goruldu biraz kilom var onlada alakalı oluyor