ikotrtn sasha yüz göz olmaya değmiyor ben 20 yıldır evliyim ilk sene sizin gibi davrandım baktım her şeye kerışmaya meyiln ediyor araya bir set çektim şimdi misafir gibi gele biliyor sadece 36 haftalık gebeyim toplasan iki hafta görmüştür beni hak edene hak ettiği gibi davranacaksın bu zamanda
sasha ikotrtn en iyisini yapmışsın ben de öyle set çekecem peki sen mesafe koyunca eşin ne tepki verdi
Momkids- Kızlar Selamun aleyküm bişey soracağım yani inanmıyorum bende ama ete falan elledim yemek yaptım evime sonuçta ciğerde yedim çilekte yedim kızıma hamileyim 34haftadayım leke vb şeyler çıkar mı çok tedirgin oldum eltim söyleyince yaşayan varmı 😏
Oscarito41 Momkids- onu bende cok duydum illaki dokunuluyor ete ona buna ellediginde elini sagina soluna bi tarafina surmeden hemen elini yikaman gerekiyormus… o tur seylere el surdugumde kosa kosa elimi yikiyorum 🤣🙈
Sehseh Bende saç kesilmez diyolar tereddutte kaldım ama yarın gidip kestirmeyi de düşünüyorum çünkü çok kirilqrim ve aşırı bir şekilde dokukuyor önlerim acilmqya basladi nerdeyse o yüzden kısaltmak istiyorum hamilelikte saç kestiren varsa yqzabilir mi :(
Buseerdem1 gamzee07 ay hepsine bisey ekliyim eşimin annesinin lafı bizim zamanımızda bu kadar hastaneye gitmezdik hiç bisey çıkmazdı 😂
Oscarito41 Linaa90 ha iste bak o tam tersi sari ortu falan daha cok sarilik yapiomus bebegi… tam tersi hic sari bisi giydirmicen kullanmican ortmeyecen
Linaa90 Oscarito41 daha çok sarılık yapmıyor fakat sarılıksa bebeğin sarardığını farkedemiyorsun şarı örtü yüzünden
ElayAysen gamzee07 bazilari dogru ya kizda cirkinlesmek falan :D ben bur ara cok zayifladim hamilelikden evvel 55 kq idim 5 aylik yine 55 kq :D simdi 8 aya gectim şükür 61 felan kqyim. Yuzumde lekeler var :D bazi kucuk benler cikti et gibi minnos onlar da gecicek diyorlar :D simdi cirkinligim gecti :D ama yiyemiyorum yemek :D
karanmom gokcetugumm banada diyorlar karnın yok kendin aldın Usagi yedirmion kendin yion ne alaka dedim şok oldum rkkr hayatımda böyle saçma bişi görmedim karnımda bebek yedirmez olurmuym psikolojimi bozdular😂😂😂
karanmom gamzee07 bitane kadın bana dedi arkaani dön bakacam popona dönmedim elinle eviriyor dedi kız bu poposu yirilendi😂dedim yalns erkek ahah
Ebus2045 gamzee07 bebek tuzlama en sinir olduğum olay bide bu saçmalık yüzünden ölen bebekler olduğunu anlamamalari. Yeni doğmuş bebeğe şekerli su verme çabaları su ikisine sinir olduğum kadar hiç bişeye sinir olmuyorum
Zepeliz Ebus2045 benım eşim 3 kardeş eşim ve ortanca kardeşini naneleri tuzlamış ikiside tertemiz terleselerde asla kokmuyorlar roll ön falan kullanmıyorlar hiç ama en küçük kardeşleri amann facia kullansa bile fayda etmıyo neyse. Konu acıkınca annesi anlatmıştı ben şok oldum tabi tuzlama falan kendi ailemden hıc duymadım cünkü. Yinede yaptırmam tabi
Gulsahim Gezenlady aa bunu hiç sanmıyorum 🤭😁 ama diğeri test ettim onayladım oluyor yüzüme surseydim bebeğin yüzünde çıkardı. .bacağıma sürdüm ikisin de de bacaklarinda var ama bu bebisime yapmicam 🤭
Ebus2045 Zepeliz valla benim eşimde tuzlanmış ama kokar bizde öyle bişey yoktur ben tuzlanmamisim koku falan yoktur. Ben hiç alakalı olduğunu düşünmüyorum kişisel bakım ve vücut temizliğine dikkat ettikten sonra bence insan güzel kokar