gamzee07 Oğlunda çok güzelsin kızın güzelliğini alıyor sanki göbeğin mi büyüdü senin. Kızın güzelliğini alıyor mu ya vs sen çok kilo aldın oğlunda. Kızında sana yaramıyor kızına yarıyor gibi
S_B6606 gamzee07 hicbisey yemiyosun oyle cocuk buyumez karninda ölür kipriklerin uzamis kesin hamilesin eline yuzune nolmus oyle cok cirkinlesmissin kesin kiz bebegin miden yaniyosa cocuk saçlaniyodur sakin 40 i bitmeden cikarma vb…
AsyaCngz55 gamzee07 3 farklı doktor kızın olacak dedi hala senin yüzüne leke basmadı erkek o erkek kız olsa anayı çirkinleştirir diyen var
Yazmelegi_ gamzee07 kirpiklerin kıvrılmıs hamile misin, kızın olacak kesin yüzün cirkinlesmis ayh öğkkkk gına gelmişti
gokcetugumm Karnın hiç yok hiç kilo almadın. Ne kadar muhattap olmamaya calissamda işsiz bina önünde aksama kadar dedikodu yapan mahalle agizli aptal kadınlardan kacamiyorum.
sasha gokcetugumm nefret ediyorum böyle yorumlar yapanlardan, hala hamile kaldığım kilodayim, doktorum normal dedi ama kaynanaya gel de anlat, en çok çocuk zayıf doğarsa hayal kırıklığına uğrama dedi, kendinden nefret ettirmeyi becerdi sonunda sağ olsun.
Ozgeeex gokcetugumm bende daha 4 aylık hamileyim karnım çıktı aslında ama bol giydiğim için belli olmuyo mahalledeki kadınlar karnın hiç çıkmamış iç karnın büyük demekki diyolar 4 aylık gebelikten ne bekliyolar şimdiden anlamıyorum
karanmom gokcetugumm banada diyorlar karnın yok kendin aldın Usagi yedirmion kendin yion ne alaka dedim şok oldum rkkr hayatımda böyle saçma bişi görmedim karnımda bebek yedirmez olurmuym psikolojimi bozdular😂😂😂
buketpoyraz sasha vallah benim ne midem bulandı ne bir defa kusmadım ama bebeğim 8 ayına kadar sürekli kusuyordu 😂😂
gokcetugumm sasha aynen bende öyleyim cidden 7 aydır zaten kusuyorum bırak kilo almayı daha da verdim ama gelde millete anlat. Birşeye ihtiyacın var mı iyimisin yemek içmek temizlik ihtiyacın var mı diyeceklerine ancak eleştiri başka bir halt yok
ikotrtn sasha ah o Kaynanalar ellerini hiç bir şeye sürmezler ceplerinden kuruş çıkmaz her şeye karışırlar birde her şeye laf ederlerçok kilo aldın az kilo aldın onu aldın mı bunu yaptın mı doğunca yanına yaklaştırmayacaksın görecekler günlerini
Cerennx AsyaCngz55 benimki erkek oldu yüzümü lekeler çiller bastı banada kız bebek gibi duruyor yüzün dediler
mmirzamm gamzee07 inanmazsınız bı yakınım hamileyken erkek olduğunu duyunca iyi artık kocanın evinde yerin kesinleşti demişti Erkek olmasa evden atar diye düşündü heralde 🙄
Elzem07 gamzee07 Karnın düşmüş doğum yakın herhalde (28 hafta) Yine aynı kişi; Karnın aşağıda senin baya çalışma artık evde yat cocugu düşürcen(erkek göbeği) 😄 sanane ıqsuz kadın .. sanane
Sevde96 gamzee07 Sen hamilesin dondurma yeme😂 Lafını yarıda kestiğim için devamı gelemedi ama çocuk üşür olacaktı devamı sanırım🤭
Mervikk59 Sevde96 hamileliğimin son ayları çok sıcaklara denk geldi haliyle sürekli soğuk su içiyodum çok duydum bu sözü kayınvalidem derdi hep çocuk üşürmüş anlatmaya çalıştım anlamadı birkaç hafta sonra hep beraber otururken çay geldi iç hararetini alır dediklerinde yok ben içmiyim çocuk yanar dedim bidahada bişey demedi kimse 😂😂
happyson Sevde96 Geçen ay kamelyda oturuyordum yanıyorum hava sıcak zaten komşum hırka al böyle oturma sütün üşür dedi 😵💫😵💫 ne sütü yaaa daha 20 haftalıktım 😃