Mln Damlaserkan benim de nasip olursa Allah izin verirse mart ortası gözüküyor nasip olursa cinsiyet yarın 🥹🥹
Ulviyedlnn Damlaserkan martın ortası 15 16 17 olabilir normal doğum olursa önümüzdeki haftaici cinsiyet ogrenicez Allah izniyle sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler olsun inşallah ♥️
Nursenylmaz Premsesko benimde 10 mart gösteriyor aynıyız ben çok rahatım oturunca kalkamama dışında sizin nasıl
Ulviyedlnn denizalismom hayır 10 gün önce gittiğimde ay sonu gel söylerim demişti doktor bakalım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum kesin olsun diye söylemediğini düşünüyorum sizin durumlar nasıl benzettim dedimi yada kesin ogrendinizmi bebisin cinsiyetini ?
denizalismom Ulviyedlnn ya bize yüzde 80 belli dedi ama bi cinsiyet partisi yapacağımız için yüzde 100 belli olsun istedik. Kontrol 7 Ekim de o zaman netleşir 🙏🌸
Blackkcat Damlaserkan benim de 26mart diyor😌dün kontroldeydim erkek gibi ,başka dr da öyle demişte hayırlısı sizlerde cinsiyet belli mi
Tugbi06 Dnmzzeda bizimde mart sonu nasıl geçiyor nasılsınız ben çok zorlanıyorum miğde bulantılarım çok geçmiyor maalesef
Dnmzzeda Tugbi06 Ben iyiyim şükür, bel ağrısı ve sık sık tuvalet olmasa hamile gibi değilim ☺️☺️ bulantım 3 gün oldu sonra geçti
Bsraacelik Benim de 12 mart cinsiyetimiz kız 😊sezeryan olacağı için şubat sonu alır heralde doktor ama çok kötü grip oldum boğazlarım çok ağrıyor inşallah biran önce iyileşirim 1 tane daha kızım var o yüzden pek dinlenemiyorum da
Burcuer Bsraacelik benimde 12 Mart görünüyor Sezaryen olacağı için 10 gün önce olacak galiba aynıyız 🥰