Harmony2q Nur_50 Tecrübeli olunca böyle oluyor işte bana kalsa alacaktım oradan hayatımı kurtardınız 😊
Nur_50 Harmony2q 😃yinede tabi tercih senin ama kullanım iyi olmalı bence alıp sünecekse para vermem ben. Bu arada ebebek kalıbı dar haberin olsun ordan alırken ona göre al
Harmony2q Nur_50 Maşallah kuzum inşallah sağlıkla gelir❤️Bende erkek hissetmiştim ama sürpriz oldu meğerse kızmış 😊
Nur_50 Harmony2q amin inşallah canım benim 😃sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah kız erkek fark etmiyor sağlıklı olsunlar.
Harmony2q Nur_50 Hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz acaba bir de detaylı ultrason zamanım geldi benim siz kaç haftalıkken yaptırdınız 🌸
Meryeminannesi20 Nur_50 Üç yaşına gircek kızım var ikinci bebeğimiz de kız dedi doktorumuz ama içinde erkek hissi var ilk hamile kaldığımdan Berri iki hafta sonra tekrar kontrolüm var yine teyit etmek için sorcam ☺
Harmony2q Meryeminannesi20 Benimde öyleydi belki kendimizi erkek bebek için hazırladığımız için olabilir 😊
Damlaserkan Meryeminannesi20 canım bana erkek demişti doktorum hayır dedim kız ben kız hissediyorum kızım olacak yok dedi erkek fetal dna yaptırdım yuzde yuz kız 🤭🤭🤭
Nur_50 Harmony2q 16 haftalıkken hissettim daha net 😃 detaylı ultrason 22+5 gidecem randevu aldım bekliyorum bugün tetanoz aşısı oldum kan ve idrar tahlili yapıldı kontrol amaçlı öyle 1 ay sonra 2.doz tetanoz aşısı olacam
Meryeminannesi20 Harmony2q aslında ben tekrar kız olmasına daha çok sevindim desem inanırmısınız kıznkardeş çok güzel bişey kızım bundan mahrum kalmıcak ☺
Harmony2q Nur_50 Detaylı ultrason için randevu bulamıyorum araştırıyorum.Benimde aşı zamanım geldi bir kaç gün sonra yaptırıcam😊