Ozo3535 Bende daha bu hafta park yatak olarak madre serisinden aldım üç günde elimize ulaştı kurduk aşırı beğendim. Yatak hediye geldi. Fiyatına göre kaliteli ve kullanışlı bana göre. Hatta eşim arabasına da bakıyor şimdi ben de başka markalarla karşılaştırıyorum ama hem fiyat olarak uygun hem de diğer markalara göre daha fazla özelliği var o yüzden arabayı da buradan tercih edeceğiz büyük ihtimalle
Ozo3535 elifkorucu hafifliği nasıl acaba ben kanama nedeniyle mağaza gezip araba bakamıyorum hep tecrübeli annelerin yorumlarına bakıyorum da 😇
Esoo06 nuroca ben arabasi , beşiği ve sallanır ana kucagi aldım. Henüz kendi bebeğimle kullanmadım ama yeğenime denedik Bi problem yaşamadık kullanisli taşıması kolay sürüsü çok rahat hepsi de alez ve kuzu battaniyesi var onlarda çok guzel
Enas2365 nuroca ben park yatağını aldım özelliklerine göre piyasaya kıyasla fiyatı çok uygun kalıyor. Kurup baktık gayet sağlam. Siparişimin ertesi günü kargoya verildi.
nuroca Enas2365 bende park yatak ,araba,Ana kucağı ,bebek bakım çantası ve uyku setini aldım buradaki yorumlarınız ve araştırmalarım sonucunda .Gelince yorum yazarım cevap veren herkese teşekkürler
Birdadaskizi nuroca arkadasım bebek arabası aldı cok memnundu bende begendm keşke kraft yerine ondan alsaydım
Yesimdcls nuroca madre beşik ve ana kucağını aldık daha kullanmadık ama ikiside oldukça kaliteli geldi teslimatta oldukça hızlıydı paketleme vs özenliydi ☺️
elifkorucu Hayrunnisacnn Evet kullanıyoruz gayet güzel kullanışlı ikiside herhangi bir sorun olmadı şuan için
ebrulina nuroca bende park yatak aldım henüz kullanmadım ama yorumları çok güzeldi madre modeli bu arada
Mhr34 Bebek arabası aldık, bugün geldi. Gayet kullanışlı ve rahat görünüyor. Flight kabin boy olarak geçiyor, puseti de var. Prego alacaktım fakat kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldığı için elele aldım, hem daha uyguna geldi :)
Raziyenurx nuroca ben mama sandalyesini almıştım kızıma üç yaşında hala kullanıyoruz kardeşi de kullankr bunu muhtememelen baya saglamdı
Zehraargan nuroca Ben elele madre anne yanı beşiğini aldım. 2 günde geldi, daha bebeğim doğmadı kullanmadık fakat kurduk çok güzel görünüyor. Piyasaya göre bu fiyata çok işlevli bir beşik
nuroca Hepsini elele den aldım hediye yatakta hafif küsur durumu vardı firmaya söyledim hemen ilgilenip yenisini gönderdiler müşteri hizmetleri falan çok iyi .ürünleri de çok beğendik