Nuraaa gunesmervee ılk hamılelıgımde hıc gerek olmadı Bunda da almadım gogus kalkanı gumus kapklar krem falan da almadım duruma gore ıhtıyac halınde alırız
mylifeAslan gunesmervee bana pompa cok lazım oldu ben doğurduktan sonra aldım hatta lazım olacağını bilemedim göğüs ucumu o çıkardı
Birannebebek gunesmervee Benim oldu oğlumun kordonu dolanmıştı üç tur çok zorluydu normal doğum oldu ememedi uyandiramadim sağıp siringayla ağzınin kenarında minik minik verdik
Birbahargunu Birbahargunu bir de sütün çabuk gelmesi psikolojik hazırlıkla da ilgiliymis öyle diyorlar o yüzden bir sağma makinesine güvenme düşüncesi olmasın diye de almak istemedim
angel4545 gunesmervee ben çalışcam diye almıştım iyiki almirim bebeğim i doğunca gördüm kuveze gitti o ordayken bende sagmistim hemen gönderdim işine yaramıştı ama herkese lazım olmuyor tabi
Yenibirannee gunesmervee benim hamileyken sütüm geliyodu o yuzden getirmedim sukur hemende emzirdim ilk bebegimde. Simdi 2.de de sutum geliyor manuel sut pompasi koydum cantaya gene nolur nolmaz diye