Dokuzayneya Düne kadar sürekli Burayı okuyordum şimdi ben de yazmak istedim 12 haftalıkken ikili test yaptırdık ulstrasonda burun kemiği ense kalınlığı çok iyi çıktı ama kan tahlilim de biyokimyasal riskim 57/1 çıktı çok yüksek olduğu için doktorum fetal DNA testi önerdi Genoks diye firmadan 2600 tl ödeyerek test yaptırdım dün sonucu geldi temiz çok şükür ama o bekleme süresini anlatamam korkmayın böyle sonucu çıkan varsa dua edin sürekli ki çoğu kişiye bunu söylüyorlar ve TEmiz çıkıyor iki hafta yaşadığın stres te yanına kar kalıyor
Cansu10 Dokuzayneya adınıza çok sevindim bizim de üçlü testte risk yüksek çıktı ama başka herhangi bir şey yaptırmadık Doğumu bekliyoruz artık 38 haftalık olduk sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah
Evinaram Dokuzayneya ense kalınlığı burun kemiği normalse bence hiç korkmasaydınız ikili test sonucu çoğu kişi de riskli geliyor kesinliği Yok adınıza sevindim
Dilekseyrek Merhaba öncelikle hgeçmiş olsun. Bende 22+2 haftalık hamıleyım 21. Haftada detaylı ultrason yaptırdım ve bebegımın beynının bı tarafında 6mmlik kist çıktı doktorlar sorun yok dedıler cunku baska hıc bısı yok belirti olarak benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı
Cansu10 Msalbyrk dua edicez bol bol benim az kaldı Doğuma Allah’ın izniyle güzel haberlerimi paylaşırım inşallah
Ebrulikiz Cansu10 benim de üçlü testim riskli çıktı bir şey yaptırmadım 33 haftalığım hem korkuyorum hem umutluyum inşallah siz erken Doğum yapıyorsunuz güzel haberlerinizi verin
Edebyahu Evinaram burun kemiği küçüklüğü bi tehlike arz eder mi? Doktor bana herşey normal dedi ama burun kemiği küçük çıktı 20 haftalık gebeyim.
Eminehir Evinaram ense kalinligi ve burun kemiginin normal olup olmadigini nasil bilecez teste gore mi teste goreyse hangisine bakmaliyiz 🤔
Umutbatum Dokuzayneya cok sevindim temiz sonucunuzun geldiğine 😊🙏 bizimde dawn semdromu riski cıktı salı günü detaylı ultrasonumuz var inş iyi sonuçlar alırız 🙏 Allah'ıma güveniyorum ve dua ediyorum 🙏
Dokuzayneya Umutbatum korkmayın inşallah güzel çıkar kendinizi üzmeyin diyeceğim ama insanın elinde değil ama burası gerçekten insanı rahatlatıyor
Mavisanneeee 2 li testim riskli çıktı bizimde. Yarın detaylı ultrasonumuz var inşallah güzel haberlerle döneceğiz dua edelim de hepimiz sağlıklarıyla kucağımıza alalım
Cansu10 Edebyahu detaylıda mı çıktı burun küçüklüğü belki de genetiktir minik burunlu olacaktır doktorlar genelde en kötüyü söylüyor