Yenibirannee Armilella ben krem rengi muslin kumas 5li takim aldim sadece. Ilk kizimdan cok var dantelli suslu falan duz bisey aldim 2.ye 🤣 ablasininkileri giycek biraz
Ilba_34 Armilella ben bir mağazadan düz beyaz sade 10lu hastane çıkış seti aldım hem beyaz giydirmekte sünnetmiş ☺️
Demetmom Ulviyedlnn dolap uygulaması elmaşekeribebe sayfasından 240 tl yaptırdım öyle çoklu takımlara yüksek rakamlar vermeye gerek yok bence bunu zaten sadece fotoğraf çekimi için kullanacak sonra da hatıra diye saklarım ☺️
Armilella Tulum falan giydirmediklerini soylediler ama dogrumu bilmiyorum bende aldım isimli tulum ama giydirmiyomuş hemşire bende düz sarı nişeg aldım😔
Yenibirannee Armilella evet hemsireye verilecek olan pamuklu. Hastaneden cikarken muslin giydirecegim
Armilella Demetmom hemşireye ne verceksiniz ben aldım ama çok düz ve sade geliyo hemşireye vercegim gözüme
Demetmom Armilella hemşireye bebekten sade bir takım aldım önemli olan ilk giydirdikleri kıyafetin rahat pamuklu olması zaten onlarda süslü püslü tüylü şeyleri ilk doğar doğmaz giydirmeyi doğru bulmuyor