Mikad Merhaba anneler bebişim 36. Haftadaym baş aşağı dönmemiş dönermi yaşayan varmı bu durumu Eğer dönmezse 38 de sezeryan dedi doktorum.
Knergiz Mikad 40 haftaya kadar zamanınız var doktorunuzun ne acelesi var hemen sezeryan demiş. İnşikak süresini okuyun sesli dinleyin secde yapın inşAllah bebişte döner
Mine9166 Mikad benim 38 e kadar baş asagiydi 38 den sonra ters döndü 😧sizinki de baş aşağı dönebilir ben hala bir umut tekrar döner diye bekliyorum
Mikad Knergiz sancın tutarsa bebek baş aşağı gelmez dedi ama hiç doğum deneyimim yok sezeryana girersem bundan sonraki doğumlarım o şekilde olacak malesef, istemiyorum dediğiniz gibi bekleticem.
feyzanurkadir Mikad dönmesi için egzersizler var internetten onlara bakıp yapmayı deneyin döner inşallah
Knergiz Mikad doğum anında dönen bebekleri bilmiyor heralde doktorun o sancılar içinde kıvranırken bebek dönebiliyor son dk ya kadar zamanı var doktor değiştirin derim
Mikad feyzanurkadir karnımdaki suyumun az olduğunu söylüyor 2 aydır yat dedi yürüme biraz toparla kndini dedi ondan geç kldm yoksa çok önceden o egzersizlere başlamıştım. Ypcam artık başlıyım diyorum teşekkür ederim canm🙏🏻
Mikad Knergiz bilmiyorum artık 39. Haftaya kadar bekleyelim dedi dünde kontrolüm vardı döner falan dedi genelde %90 dönüyor dedi dönmüyorsada aksi bi durum varsa öyle olabiliyor genelde dönüyor son zamana kadar bkkeyelm dedi ☺️
feyzanurkadir Mikad inşallah döner hayırlısı olsun 🙏🏻 benimkide kanala girmedi henüz normal istiyorum inşallah bir aksilik çıkmazda düzgünce kanala yerleşir
Kukulikukuli12 Mikad yer siler gibi çömelin kalçanızla daire çizin. Köpek pozisyonunda diyorlar. O kolaylaştırıyormus.