Mrstutii Yildizyildiz94 duruma göre değişir balım nasıl bi olaydan bahsediyosun ona göre yorum yapıcam😂
Yenibirannee Yildizyildiz94 hesap sorup kafasini sisirip kavga çıkartıp burnundan getirip tovbe ettirir anca rahat ederim. Benim uykum kacacagina eşimin kacsin
Yildizyildiz94 Mrstutii eşim iş yerindeki oda arkadaşıyla samimi fotoğrafını atmış birini taklit etmiş bende gördüm kavga kıyamet adamın başını sisirdim 1 saat
Nslhn_dyg Yildizyildiz94 çok umrum değil görüntüsü verip zaman kollar aynısını yaparım ki o hemen tepki verir sen de şu zaman yapmıştın bak diye gösteririm.
Yenibirannee Yildizyildiz94 bende maalesef. Aşırı kıskancım ve kıskanınca gözüme perde iniyor resmen. Esimde biliyor bu huyumu napalim tek kötü yanim bu 🤷🏼♀️
Kediannesi1 Yildizyildiz94 yani ben güzelce anlatırım bu şu yada bu hareket beni rahatsız etti diye eşek değilse anlar güzelce konuştuğumda anlaması gerekiyor sonuçta 😀
Yildizyildiz94 Yenibirannee bide.hakli.gibi tavır yapmalari arkasına dönüp uyumaları yok mu gönlümü alacağı yere iyice.deli oluyorum
Yelizdurmus41 Yildizyildiz94 kıskandığımı belli ediyorum ama o ortamda değil eve gelince konuşurum zaten dikkatli bir eşim var oda aynı şekilde konuşarak hallediyoruz
Yildizyildiz94 LamiyaCetinkaya iş yerinde ki odada çalıştığı arkadaşına kendi fotograflarini atmış güya bırini taklit etmiş samimi olmuşlar 1 yılda hemen benim.kocam ama.baya lafları saydirdim sinirimden ağladım kalbim çok kırık hormonlardan iyice üstüne gittim bagirdim