Busra221 Mybabygirls dimi ya cok teşekkür ederim yani şuan yeni cocuklRa konulan kız isimleri okadar tuhafıma gidiyoki tabiki herkesin fikri
Mybabygirls Busra221 kizilarimda herkez bana masal asel lina gibi ismler söyledi ama Ben her iki kizimada iyiki kendim.karar verdim isimlerini cok iyi karar vermisim
LamiyaCetinkaya Busra221 çok güzel ve anlamı hoş bir isim, aslında eşimin ve kayınvalidemin ismine çok uyuyor, kızım olursa düşünürüm bu ismi kesinlikle ❤️
Busra221 LamiyaCetinkaya eşiniz ve kayınvldenizin ismi nedir. Benımde kızlık soyismim candan o sebepte anlamı olduğu içinde istiyorum hemde hoşuma gitmişti🥰 tesekkür ederim
Busra221 LamiyaCetinkaya tahmin ettim valla 😀😀 en uyumlu isimler onlar gerçekten candanda sizetam uyarmış🥰😍
Dogaclk Busra221 annemin adı olur. Çok anaç, sevgi dolu ve sanatsever en belirgin özellikleridir. Çok objektif olamam heralde ama bence harika bir isim. Ayrıca her döneme uyuyor. 🥰
Busra221 Dogaclk benımde kızlık soyismim hem anlamı güzel hemde benım icin olan anlamı güzel. Annenizin Karakteris özellikleride cok güzelmiş 😍
LamiyaCetinkaya Busra221 haha evet gerçekten iki ismi var biri annesinin ismine benziyor diğeri direkt babasının ismi 😂 İnşallah cinsiyeti öğrenirsek isim düşünmeye başlıcaz 🥲