Beyza55- ilk yürüyüş zor olur diyorlardı hep ama korktuğum gibi olmadı bi kez cesaretinizi toplayıp yürürseniz gerisi gelir inanın , çokda zor değilmiş diceksiniz bol bol yürüyüş yapmak gerekiyor gaz çıkarmadan bişey yedirmiyorlar,sondayı yürüceğiniz zaman çıkarıyorlar hiç hissetmiyorsunuz çekiyorlar hemen 1 saniyede , dikişlere hastaneden çıkarken su geçirmez bant yapıştırdı doktorum pansuman yaptı eve gider gitmez duş aldım o duş çok iyi geliyor hem sütünüzü de getirir ,sonra ertesi gündü sanırım dikişleri açtık hergün pansuman yapıp havalandırdık ,havalandırmak çok önemli ,ilk eve çıktığımız gün zor olmuştu biraz ağrım olmuştu yatıp kalkarken zorlanmıştım ama dayanılmıcak bi ağrı değil zaten doktor kuvvetli bir ağrı kesicii veriyor ,2.gün baya topladım kendimi 3.gün doktor kontrolümde doktorum bile bu kadar çabuk nasıl toparladın dedi 😄 kendinizi salarsanız toparlanamazsınız güçlü olun bebeğiniz için ne kadar çabun toparlanırsanız o kadar iyi .evin içinde de hergün yürüdüm mutlaka ve kesinlikle gaz yapmıcak şeyler yedim çünkü dikişlerle tuvalete çıkmak ve o gazı çıkarmak çok zor çünkü bağırsaklar anca eski halini alıyor .İnanın bana hiç bişey zor değil yapabilirsiniz evladın için güçlü oluyorsun 1 hafta sonra gördüm mesajınızı kusura bakmayın