Elzadno Merhaba anneler 12. Haftaya girdik doktor cinsiyet için %100 kız dedi erken bu kadar emin olması acıkcası beni şüpheye düşürdü sizler kaçıncı haftada öğrendiniz
Gulcannnnnnnn Elzadno bize de 13 de yüzde yüz erkek dedi sonraki hafta kesin kız dedi kızımız oluyor 🥰 24. Haftadayız , yani değişebiliyor çok o haftalarda
ctnaieeyz Benim doktorum 19. Haftada bile kız derken yinede başka doktorlarında fikrini alın dedi 12de nasıl kesin konuşmuş şaşırdım
Elzadno Yaprakdokumuseverr o kadar emin ki %100 ilk hamilelimle bu çok farklı içdeki his erkek diyor bilemiyorum sizin doktorunuz kesinmi demisti 12de
crnkrts Elzadno aynı şeyi yaşıyoruz. 13 haftada net kız dedi ama ben erkek hissediyorum. şuan 15+3 Haftadayım. 2 hafta sonra kontrolüm var orda ne derse emin olucam artık bende :))
Bebekbeklrkn Elzadno Bana 12 haftada yüzde 90 Erkek dedi ben 16 haftada yine sordum erkek yine bence cihaz ve bebek pozisyona bağlı 🌸
Miracleee Elzadno benim 11. Haftada ozeldeki doktorum %99 erkek dedi. 12 de de devletteki doktorum erkek dedi. Artık değişmez herhalde. Bazen çok net belli oluveriyor erkenden. Bazen de bebisler göstermiyorlar hiç kendilerini.