Busrasariogluuu8 Kızlar her gece sirt agrilarim oluyor 38. Haftadayim vajinamda oturur pozisiyonda agrimda oluyor arada acilmayi nasil anlayabilirim ?
babymomy_ Busrasariogluuu8 bende 39. Haftadayım sizin gibi ağırlarım var umarım doğum yakındır 😏 birde benım akıntım çok arttı sizinde arttı mı
Tayyibe42 Busrasariogluuu8 b3nce kesinlikle dogum belirtsii 39 haftadayim 2 haftadir sirt agrim var ve 2 gun cok agrili sancilarim var
cevriye35_ Busrasariogluuu8 Geceleri bacaklarinizin arasında mutlaka yastıkla uyuyun hepimizde var muhtemelen karnimizdaki agirliktan kaynakli 37+2yim benimde belim baya agriyor
Tayyibe42 Busrasariogluuu8 sizlamami desem bilemedim de en cok igne batar gibi bi hissiyatim var cok rahatsiz edici
sevgi9654 ben doktoruma sordum 38+6 olduk. 2 haftadır sırt ağrım var. doktorum bebeğin ağırlaşması ve kilonun bir yerde duzensiz toplanmasi sonucu kemiklerimizin yerleri degisiyormuş bu yuzden agri yapiyormus yani dogum belirtisi degil
Deyzi_2009 Benimde vajinamda iğne batar gibi hem ağrı var hem batma baldirlarim da ve bacaklarimda aşırı derece de ağrı ve batma var doktor magnezyum yazdi bunun için sağa sola dönerken bile yatacağım da ağrım oluyor 37 haftalığım bende.
Carpedym Deyzi_2009 benimde aynı şekilde 37 haftalığım inşallah kısmetse 4ünde sezeryan olucaz artık yürürken bile zorlanıyorum