N3F3RT4RI Hanımlar merhaba, Gebze veya Darıca’daki devlet hastanelerinde tavsiye edebileceğiniz Psikiyatri doktoru var mıdır? Kendimi pek iyi hissetmiyorum, doktora gitmemin belki faydası olur? Deneyimli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var.
Birdadaskizi N3F3RT4RI farabide seda yıldırım özbeki asla tavsiye etmiyorum memnun kalmadım ters ters konustu konusurkende giyiniyordu cıkmak için. süleyman özbek var ondan kaldım ikisi eş mi bilmiyorum ama süleyman bey iyiydi
N3F3RT4RI Birdadaskizi teşekkür ediyorum, durumunuz neydi bilmiyorum ama ilaç verdi mi doktor? Size faydası oldu mu?
doruk1doruk_ Gebze fatih devlet hastanesinde imge coşkun pektaş var çok çok iyi bir doktor çok güzel konuşuyor ve konuşturuyor kestirip atmıyor konuşmanı kesmiyor dinliyor çok tatlı bir doktor insan sıkıntısını anlatırken stres olmuyor kesinlikle tavsiye ederim herkese tavsiye ediyorum ve giden çok var gerçekten çok memnunlar
N3F3RT4RI doruk1doruk_ çok teşekkür ederim, randevu da var haftaya imge hanım’a. İlaç kullanmaya başladınız mı? Faydası oldu mu?
Birdadaskizi N3F3RT4RI verdi kullanmadım düzgün dinlemedi bile sonra süleymana gittim oda verdi onunkini kullanmaya başlamıştım alerji yaptı hastanelik oldum bıraktım
doruk1doruk_ N3F3RT4RI tabiki ilaç kullandım çok faydası oldu hemde ama hamile olduğumu öğrenince bıraktık psikologa yönlendirdi
N3F3RT4RI doruk1doruk_ Gittiniz mi psikolaga peki. Ben de psikologla görüşmeyi düşündüm, konuşurken rahat olamam gibi geliyor. O yüzden bir psikiyatrist ile görüşeyim dedim.