Mrymsr 20 gün önce normal doğum yaptım bugün vajinamın iç dudadklarından birinin şiştiğini gördüm neden olmuştur bilen var mı ve dikişlerin acısı da geçmedi hala fazla uzun sürmedi mi ne zaman geçiyo tam olarak
Melikeex Mrymsr dıkıs yeri sıstıyse belki ıltaplanmıstır bı gosterın istersenız benım 2 ay surmustu acısı 35 dıkısım vardı.
Gldekpnci Mrymsr 1 ay oldu benim şişlik felan kalmadı dikişler de eridi gitti sadece bazen batma hissi oluyo
Mrymsr Anneadayiii__ valla benim çabuk oldu biraz sabahtan hafif sancılarım vardı sıklaşmasını bekledim akşam 21.15 te hastaneye gittim açılmam 9 cm olmuş 20 dk içinde doğurdum
Mrymsr Melikeex yok dikiş yeri değil en üst kısım iç dudağın başladığı yer bi de nasıl dayandınız 35 dikişe benim 4 taneymiş ama acısına dayanamıyorum hiç 😭😭 bi de 20 gün oldu hala tam düzelmedi
Birdeanne Mrymsr merhaba ilk doğum mu ne kadar da kolay olmuş benim ikinci doğum olacak biraz endişeliyim dikiş falan atıldı mı ?
Mrymsr elifcinar27 2 gün önce gittim bişey yok iyi demişti bi de elle kontrol etti ondan tekrar gitmek istemiyorum batikon sıkıyorum bolca ama fayda etmez mi ki
Melikeex Mrymsr cok zor oldu kuzum dayanmak bıde tek basımaydım ama gectı bı sekılde kuru tutmaya calıs bıde her dustan tuvaletten sonra batikon sur ıyı gelir
elifcinar27 Mrymsr Hııı birşey demediyse bilmiyorum da bende de bi kere olmuştu enfeksiyondan demişti
Mrymsr Anneadayiii__ sancı bana göre en kolayıydı ama doğum haliyle biraz daha zor sonuçta içinden bebek çıkıcak ama doğurunca baya rahatlıyosun zaten çok uzun sürmüyo en önemlisi doğru zamanda ıkınma hissi gelince ıkın benim gelmeden ıkındım doktor acele ettirdi ıkın ıkın diye o yüzden yırtılmam oldu ve de dikiş haliyle
Mrymsr Gldekpnci kendi kendine mi geçti bişey yapmadınız mı benim şişlik hiç yoktu ama bugün oldu o yüzden endişelendim
Anneadayiii__ Mrymsr anladım bende panik yapıyorum sezeryan da olmak istemiyorum çünkü kimse tavsiye etmiyor normal doğurmak istiyorum ama canım acır diye korkuyorum
Mrymsr Anneadayiii__ mecbur acıyo ama doğurunca rahatlıyosun inşallah dikişin falan olmaz Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Mrymsr Birdeanne yok ikinciydi benimde yanlış ıkındım maalesef yırtılma oldu o yüzden 3 4 tane var dikişim
Churcill Mrymsr benim de 21 gün oldu acısı baya geçti ama dikişler daha duruyo ipleri beyazlamış sadece siyah gibiydi boyalı. Bekliyorum bakalım 40 ı bulcak heralde
Mrymsr Churcill benimde dikişlerin acısı daha iyi şimdi şişlik olan yerde yanma ve batma hissi var sanırım enfeksiyondan