gulsahklkn Doğum sonrası hangi yöntemle korunuyorsunuz ? Spiral kullananlar takılırken herhangi birşey hissettiniz mi yan etkisini gördünüz mü ve özelde spiral ücretleri hakkında bilginiz varmı 🌸
FatmaAselinAnnesi_60 gulsahklkn hiç bişeyle korunmuyoruz çocuk istemiyorum diyorum ama Allah’a emanet yaşıyoruz 😂🤦♀️
gulsahklkn Anneadayiii__ Kayma olduğunda ne yapmak gerekiyor peki doktora mı gidicez her öyle olduğunda
Anneadayiii__ gulsahklkn evet gitmek çıkarttırmak gerekiyor ama onu adetliyken çıkarıyorlar yoksa canınız acır
myangelson gulsahklkn doktorum bunları uygun gördü hormon ilaçları yasak kullanamıyorum 😅 iğne de çok ödem yapıyor tavsiye etmiyorum dedi spirali de gerek görmedi prezervatif ile devam.😂😂
Esra806 Spiral taktırırken gerçekten çok fazla acı çektim ve buna değmedi Taktırdıktan sonra kayma olmuş ve kontrole ggittiğimde gebe oldugumu öğrendim yani ben spirale çok güvendim siz asla güvenmeyin
myangelson gulsahklkn bir de ben tekrar hamilelik düşündüğüm için kısa süreli korunuyoruz o yüzden prezervatif önermiş olabilir 😊