sln23 Bsrblr kuzum ben iZmirliyim normalde ama eşim çiftçilik yapıyor benim yaz döneminde Konya’da oluyoruz Konya da evimiz var köyde oluyoruz bazen bazen Konya da oluyoruz 5+3 üm şuan sen kuzu ?
Aseeeee sln23 Begleyna evet o yüzden farabiye şaşırdım genelde muayene ücreti olarak da en düşük hastanelerden biri doğumda medova ile aynı olması şaşırtıcı. Ben de medovada doğurayım bari o kadar para vermişken😁 sizin doktorunuz kim
Bsrblr sln23 aman mınnak kıyamam pek kucuk daha 25 olduk bız bugün ama tansıyon çıktı preeaklamsı var dualarını beklerım me kadar büyütsek kar dıye bekletiyorlar suan
Aseeeee Begleyna kaçıncı haftadasınız ben de 30’um bu saatten sonra paket alınmaz da doğumu hangi hastanede yapsam diye araştırıyorum
sln23 Bsrblr kuzum 900 verdik biz ilk gittik muayene için kist vardı bende aşılama yaptırdım onun için de ücret ödedik şimdi 25 inde gidince de 900 dediler kredi kartı falan geçmiyor nakit alıyorlar
saleymom Mujde_uren ben Farabi takipliyim 2 hafta önce sorduk 15 bindi.zam gelse muayeneye de geliyor ama muayene ücreti hala aynı
Mujde_uren saleymom evet bende Farabi takipliyim aynı şekilde bana da öyle dediler 13dogum 2yatak masrafları tutar demişti toplamda ise 15bin dediler
Kbrnrkl saleymom 2 ay öncesinde 550 ödemiştik geçenlerde gittiğimde 650 verdik sanırım doğumu bende 15 diye biliyordum 20 olacak dediler 🤷♀️🤷♀️
Glcn12 Kbrnrkl bende orda doğum yapmayı düşünüyorum Kasım sonu inşallah eltim ve bir çok tanıdığım yaptı çok memnunlar ama bilemeyiz şans meselesi biraz da
saleymom Mujde_uren zaten daha yeni geldi bu zam hemen bi daha yapacaklarını sanmıyorum yani inşallah 😂
babyme_ay Eminekrem42 ay canım çok üzüldüm korkunç ya yaşadıkların. Allah’ım Neyseki bişey olmadan atlatmissin
Mujde_uren saleymom inşallah ya bende doğumumu orada yapacağım yıl başına denk geliyor ama inşallah zam olmaz
Nazli_guven_ xxR4bia yaaa çok uzaksın ben Selçuklu mehmet Akif mahl. Oturuyorum bna da uzak da sen kadr degıl 🤣 kesın dogurursun sen
saleymom Mujde_uren genelde yılbaşında zam yapıyolar ya benim ilk doğumum ocakta olmuştu zam gelmişti ama şimdi nasıl olur bilemiyorum 🤷🏻♀️