Xxxmelodi666 Srny77 kendi kendine geçmesini beklyrm ne yazıkki yalnız bişey sormak istiyorum bulantım hafiflemişti bu griple arttı sizde bulantı yaptı mı acaba
Gamzecanpolat Srny77 az önce acile gittim parol serum taktılar ama yemediğim azar kalmadı hamilesin ne işin var acilde vs diye evde geçirebilsem zaten hastaneye gitmem eve geldim ballı ıhlamur içtim gündüz de mandalina portakal yiyorum ballı süt ancak biraz hafifledi gibi
ParodiMom Elimizdeki en büyük koz yakalanmamaktir 😂 Şaka bir yana bol bol su için sıvı tüketimi sağlayıp çok da abartmadan meyve yiyin eğer çok kötüyseniz acilde serum da takılıyor çok geçmiş olsun
Selma2412- Kızlar bu burun bogaz spreyleri zararlı mı gece soguk yedim sırtımdan sonra bogazım şişti sımdı burnum akıyo bi anda oldu nane limon tarzı şeylerin zararı olur mu
Selma2412- Canım çıkarmıyorum ben ama midem hep ağzımda boyle degısık bi hareketlilik var midem de heran hersey olabilir sanki ama grip şiddetli bi baş ağrısı ve burun akıntısı yaptı birden başladı
Selma2412- Minellam yaa cok tesekkur ederim hemen kaynatıp içerim Allah razı olsun ilaçlarla ilgili kullanılır mı kullanılmaz mı bilgim yok napcagımı şaşırmıştım.