Ays-13 38+3 deyim bugün sabahtan beri kahverengi akıntı geliyor ara ara küçük sancılarım var başına gelen var mı yada bilen nedir gelen kahverengi akıntı ?
Anonimmss Ays-13 doktora gittiniz, mi gittiyseniz birsey dediler mi bebeğiniz kız mi erkek mi bende 38+6 oldum merak içindeyim ne zaman gelecek
SuheylaCihan Ays-13 kız belki de naşladı doğumun. Nişanın gelmiştie benim 1 hafta devam ettii doğuma kadar 1 hafta sonra doğurdum. Sancılarının sıklığını takip et düzenli mi ona bak. Son hazıdlığını yap beşki doğumun başkamıştır
Asyos34 Pastelrenkler1 bendende bugün kahverengi akıntı geldi daha doğrusu gece gelmiş sonra tekrar sabah geldi bütün gün düzensiz ağrılar çektim şimdi tekrardan gecmek bilmeyen bir regl ağrısı yaşıyorum acaba normal mi
Ays-13 Pastelrenkler1 Sancılarınız çok muydu benim çok değil ama karnımı çok tuhaf hissediyorum ilk doğumum bilmiyorum da 🤷🏻♀️
Pastelrenkler1 Ays-13 benim de normaldi WoW ağrılar yoktu ama hastaneye gittikten sonra fitille sancım başlatıldı
Ays-13 Anonimmss Anonimmss Kız yarın doktor randevum var ondan bugün gitmedim sancım da az olduğu için
Seyda5834 35+3 olduk ama açılmam var bir haftadır bugün sağ kaşığımda ağrı vardı hala da var duşa girdim hafifledi ama geçmedi bende ilk gebelik olduğu için anlamıyorum sanki çıkacakmış gibi baskı var anlayamıyorum
Ays-13 SuheylaCihan eksiğimiz kalmadı çok şükür Üç gündür falan ara ara çekiyorum sancı bugün ilk kez kahverengi akıntı oldu
Ays-13 SuheylaCihan Nişan gelmeye devam ediyor bugün sabaah 6 dan beri sancı çekiyorum artarsa doktora gidicem