Laylalaylay Kızlar merhaba ilk defa ovulasyon testi denedim yardımcı olur musunuz, ilk sıradaki pazartesi günü ikinci sıra Salı üçüncü çarşamba dördüncü ise bugün, ben her gün değerlendirdim hala devam etmek gerekiyor mu yoruldum valla 😂
_gonca Laylalaylay ınstgrmda bunu anlatan ebru abla var videoları fln var detaylı veriyor bide oraya bi bak derim
Patito__ Laylalaylay yumurtan catlamis cnm bir gun dinlenip tekrr degerlendireblrsiniz veya bukadarida yeter gibi 😅😅
Laylalaylay babylook ay ben de bu periyot uygulamalarına baktım daha yumurtlamam cuma diyor o yüzden hala yapıyordum içim rahat etmiyordu 😂
Laylalaylay Patito__ ay canım şu telefona indirdiğimiz uygulamalarda daha yumurtlamam cuma görünüyor diye devam ediyordum teste güvenmeyip nolur nolmaz diye 😂😂 valla içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
babylook Laylalaylay onlar bende hep yanlış veriyordu güvenmiyorum onlara ovülasyon testiyle şuan 7 aylıgız🙂🤲
Laylalaylay babylook evet ben de hep ordan takip ediyordum çok şaşırdım gerçekten yanlış, Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım 🥰