Egemoms1303 myangelson hahah iyi bari 😂😂 Tamam normal yiyeyim deyip sedyeye zor yatıyormuşum 😂😂 Zayıf değilim de korkulu rüyam daha fazlası 🙈 😂😂
myangelson Egemoms1303 forum kuralları var bu bildirimlere bakmak için açtığımız yer var ya orası orayı okuyarak bakabilirsin. Uyarı falan verirler bazı durumlarda askı veriyorlar belirli süre uygulamada yorum falan yapamıyorsun o yüzden kuralları oku ona göre takıl 😅😅😅
_brcu88_ Egemoms1303 kadın yüzümde opmedik yer koymuyor 🤣yaşlı olduğu için bişey de diyemiyorum 😂en iyisi dediğin gibi anne sen gel artık 6 gün ben gelemem diyeyim😂
_brcu88_ myangelson kizzz biz bu diğer postu baya konuşmuştuk ya 😂bildirimler tam zamanında gitmiş ozaman 🤣
_brcu88_ Egemoms1303 sever beni her gördüğü yerde öper koklar anaam bile o kadar opmez çünkü sevmem öyle şeyleri 😁
Egemoms1303 _brcu88_ yaa olsun sevinsin eve gidince yikarsin 🤭 aynen okur okur sonra yazarim askı alırsam 🙈
Civciv_ Neler olur burada sizlerde kimlerdensiniz 🤔 şeyy yeniyim de bu arazide eskileri yeni tanımaya çalışıyore😶 @Deletedmom_116 @myangelson bu aşksularla tanışmıştık 😁❤
Egemoms1303 Civciv_ kız anasayfaya mi düştük 🙈 nerden buldun bizi 🤭 bizi eski bir konusma ortak yapti burda arkadaşca sohbet ediyoruz kötü amacımız yok 😁 Ay tövbee Sanki kumar masasında basıldım 😂😂
Nnoktaa Civciv_ balım aramıza hoş geldin. Biz cahil team. Hiçbir şey bilmeyip herkese sallayan miksergillerdeniz 😂😂😂 @Egemoms1303 @-mom- @_brcu88_ @Enas2365 @myangelson
Egemoms1303 Ben şimdi gidiyorum, gazamız mübarek olsun 😏 sorunsuz bir şekilde gidip geleyim 😌🥰 Dualarınızı bekliyorum tatlı hamiş bacılarım 🥰
_brcu88_ Egemoms1303 öyle bi yazdın ki🤣bian bende kötü bişey yaptık sandım🤣😂aynen kötü bir amacımız yok sadece iyi anlaşabilen bir kaç kişi toplandık öyle hem hamilelik üzerine hem normal sohbet üzerine konuşuyoruz canım @Civciv_
Civciv_ Egemoms1303 😂manşetlere düşümüşsunuz didim kapıdan azıcık izleyeyim sonra didim bende gireyim içeri bakayım neler olur buralarda
myangelson Egemoms1303 Civciv_ _brcu88_ ahahahahaha ay kahkaha attım kız siz özel tartisma yazıyor diye anasayfada kimse görmüyor mu sanıyorsunuz ben niye uyarıyorum sizi of sesli güldüm ya ahahahahah😂😂😂😂😂