myangelson Egemoms1303 teşekkür ederim canım 💜 bazen çok yapıyor ya egilemiyorum yatakta donemiyorum resmen bacağıma falan vuruyor şiddetli olduğunda
Ddem myangelson benim hamilelikten mi fıtıktan mı bilmiyorum bacağıma ağrısı vuruyor dediğimde fıtık olabilir dediler doktor hamile olduğum için bi işlem yapamam dedi teşhisi yok yani
myangelson Ddem evet fıtık bacağa vuruyor diyorlar bana da bazen çok şiddetli ağrı olduğunda bacağıma da vuruyordu
Ddem Egemoms1303 evet işte herkes böyle diyor bende acaba var mi yoksa hamilelikten mi bilmiyorum kendi doktoruma sorduğumda bebek daha çok küçük seni o kadar rahatsız etmez demişti tabi aradan 3 ay geçti kontrole gittiğimde söyleyecem bakım
Ddem Egemoms1303 ailesiyle konuşup bi karar vermesi gerekiyor bence kimsenin hayatını bilemeyiz ama bi çözümü vardı bile bile de yapmış ne denir ki
Egemoms1303 -mom- sessiz ilerleyelim😂 motivasyonumu düşürdüler hayat enerjimi sömürduler 😁 ondan uzak durmak istiyorum bir süre 😂
Belginylmz _brcu88_ hisizini alamayankardan diğer post oatladi 🤣🤣 Bnde nirmak düşünüyorum ama 25+2 bebek suanlik makat gelişi bakalım dönecekmi🤣
Egemoms1303 Ddem başkasının derdine kendimi çok kaptiriyorum. Dünkü kızın büyümüş hali bugünkü kadın deseler inanırım 😒 mesela kiza çok kızdım ilerde başına bisey gelse üzülürüm de 😏 Öyle dengesizim😂tam bir terazi 😂