Nnoktaa Leydizzzzz leydiiizzzz nabıyonuz? Bugün bi yüzmüşüm bi yüzmüşüm. Haşatım çıktı. Sudayken her şey çok iyi sudan çıkınca minik adam tekme üstüne tekme. Şimdi de tekmeler devam ediyor. Oğlum dur zaten yorgunum diyorum anlamıyor 😂😂😂
Mrsfly Nnoktaa ay al benden de o kadar pilates dünyalarından sonra alisveris dünyalarindaydim sonra da bebisin odasinin bir iki isi vardi şu an geberik dünyalardayım ayaklarım ağrıyooor çok yorulmuşum
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 tövbe de kız ama ne güzel 2 yi de erkenden çıkar rahatlarsın ondan sonra bidaha sjbgıkkbgu 🤣🤣🤣
Nnoktaa myangelson öyledir ikisi de teyzesi. Bi de şimdi torun torba var ki.. uzaktan kalbim eriyor 😍😍😍
myangelson Nnoktaa oyy yavrular da pek tatlıdır. Kedi severim yavrularını daha da seviyorum ya minicik 😍😍
Egemoms1303 Selâmm kızlar nasılsınız 🥰 Şimdi size bir sorum var 🥰 şeker yüklemesi yaptırdınız mı ne düşünüyorsunuz 🤔 @_brcu88_ @Nnoktaa @myangelson @Mrsfly @-mom- @Ddem @Enas2365
Mrsfly Egemoms1303 😂 tehlikeli konu açmışsın. Tabi ki yaptırdım kuzum gebelik şekeri olması durumunda ani bebek ve anne ölümünden tut bir ton komplikasyon olabiliyor Allah esirgesin. Hatta geçenlerde burda birisi paylaşım yapmıştı gebelik şekeri bakılmamış bebeğini kaybetmiş 39 da mı ne öle bişi vardı. Şeker testinde aldığın glukoz çok cüzi bir miktar o yüzden yaptırmak ilerde pişman olmaktan çok daha mantıklı bence :)
Ddem Egemoms1303 selamm🥰 haftaya gideceğim doktora bazı doktorlar gerek duymuyormuş bazıları da yaptırıyormuş doktorumun kararına göre yaptıracağım
Mrsfly Egemoms1303 sana doktorumun konu ile alakalı videosunu da ekliyorum. 7.30 dan itibaren gebelik şekeri
_brcu88_ Egemoms1303 yaptırdım canım ben zararı yok diye düşünüyorum milletin abarttigi gibi bişey yok yani 😂
Egemoms1303 Mrsfly bilerek sadece size sordum post açınca ortalık çok karışıyor 🤭 bende haftaya gideceğim Allahın izniyle 🥰 nerde yaptırdınız peki. Normalde sağlık ocağı ve devlet has. yapıyor ama doktorum özelde yapalım diyor ayriyeten para tuzağı gibi hissettim 😏
Egemoms1303 Ddem benim anne babamda geçmiş olunca mecburen yaptır diyorlar ben zaten karşı değildim 🤭 bide 2 dilim baklava ve bir bardak gazoz etkisi yaratıyormuş 😁 duyumlarim tabiki 🤭
Mrsfly Egemoms1303 valla sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyorum kuzum yapıorsa orda yaptırabilirsin. Benim doktorumun özel muayeneshanesi olduğu için ben orda yaptırdım 400 tl civarı bişeydi ben yaptırdığımda hazırandı sanırım
_brcu88_ Egemoms1303 ben özelde yaptırdım canım 90 TL almışlardı zaten uçuk bir fiyat değildi bana göre takipli olduğum hastanede yaptirmistim
_brcu88_ Egemoms1303 aynen bana göre de çay bardagina 2 çay kaşığı şeker atılmış gibiydi sadece aç karına olduğum için son yudum biraz miydemi bulandirmisti o kadar başka hiç yan etki görmedim kimisi anlatıyor iste dustum yerlerde bayıldım falan filan diye de yok yani öyle şeyler 😂korkma
Ddem Egemoms1303 bizimkilerde şeker hastalığı yok ama bende yaptırmayı düşünüyorum doktorunda fikriyle yaptırırım. Geçen sağlık ocağına yapıyormusunuz diye sordum yok demişti zaten her türlü takipli olduğum hastanede yaptıracağım
Egemoms1303 Mrsfly aslında ücrette düşününce çok gelmiyor 🙂 Aile de olunca korkuyorum Allahın izniyle sorunsuz atlatsam onun gerginliği var biraz da 😒